Storken landar på Lugnet

Storken landar på Lugnet

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

13 maj 2023 15:00 - 17:00

Beskrivning

Gruppen Vandringsmän denna gång med Billey Shamrock och Puch Magnus Olsson -  de har turnerat runt om i Sverige och bjuder på underhållande Dan Andersson och countryprogram, med stämsång, gitarrer, luta och bas.

Emila Remmert är en genreöverskridande singer-songwriter som experimenterar med vokala och digitala effekter. Hon lyfter fram ett ärligt och igenkännligt perspektiv på livets frågor - glädje, sorg och allt däremellan. 

Elin Lyth sjunger Kristina Lugnsånger som medmusikanten Daniel Östersjö har skrivit. Skivan Galopp galopp - Elin Lyth sjunger Kristina Lugn har legat på DNs tio-i-topp-lista, spelats i Folkmusiken i P2 och hyllats av folkmusiktidningen Lira. 

Daniel Östersjö sjunger sina Beppe-Wolgerssånger på jamska från skivan "Beppe Wolgers sånger från Vattudalen" som han efter succégig på Mosebacke turnerade med i Jämtland.

Arrangör

Sångare, låtskrivare och multiinstrumentalist med tonsatt poesi på hjärnan. Nu aktuell med jamska skivan "Beppe Wolgers sånger från Vattudalen".

Lokal

Lugnets kulturhus (fd missionshuset i Sätra), Sätra 313, 814 95 Älvkarleby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.