skip to main content

Stor Barnloppis I Munkfors 16 mars

Stor Barnloppis I Munkfors 16 mars

Från Gratis

Plats

Datum

16 mar 2024 10:00 - 16:00

Beskrivning

Stor barnloppis blir ÄNNU STÖRRE!

Var snäll och läs igenom infon innan du bokar, tack.


 • Du bokar en biljett för den tiden du ska komma till entrén.
 • En biljett gäller för max två (vuxna) personer.
 • Medföljande barn behöver ingen biljett.
 • Biljetterna är gratis.
 • Barnvagnar är välkomna efter kl 14.
 • Köbiljetter med texten "Trängsel förekommer" innebär att det är risk för kö och trängsel. Om du har svårt för detta, vänligen boka en biljett senare under dagen.
 • Du får gå in i lokalen hur många gånger du vill (du kan handla, betala, lämna dina grejer i bilen och sedan gå in och handla igen)
 • Kö-biljett krävs mellan 10-15.
 • Klockan 15-16 är det drop-in och då behövs ingen biljett.
 • Skriv in både för- och efternamn när du bokar.
 • Du ska bara boka en biljett i ditt namn/din e-postadress, om du bokar fler än en kommer resterande biljetter annulleras utan att du får en notis om det.
 • Det är ingen garanti att du får komma in på exakt det klockslag som du har bokat, det kan vara många som kommer samtidigt som du. 
 • Kom i god tid, du släpps in i mån av plats även om det är före ditt bokade klockslag.
 • Ingång sker på ena sidan av huset och utgång sker på andra sidan.
 • Om du väljer att betala något i samband med din biljettbokning (för sms-biljett) så är det en tjänst du köper av billetto, och inte av oss. Du behöver ingen sms-biljett för att komma in på loppisen.

Värmlands bästa barnloppis!

Vi växlar upp till en större lokal och kommer ha fler säljare än någonsin.
Det betyder MER AV ALLT. 


Kläder 50-176, ungdomskläder xxs och uppåt, skor, regnkläder, skalkläder, jackor, leksaker, utelek, cyklar, barnvagnar, bilbarnstolar, bärselar, inredning, sängkläder, gravid- och amningssaker, böcker, spel, pussel och allt som behövs till nyfödd bebis och upp till tonåringen.


I Munkfors förenings- och konferenscenter finns en stor lokal med många olika ytor, bland annat biosalong, scen, dansgolv och servering. Vi kommer förvandla alltihop till ett "shoppingcentrum" med allt du kan behöva till barnen, stora som små.


I lokalen förekommer trappsteg, samt att det kan bli trångt med mycket folk så vi har bestämt att inga barnvagnar får komma in före klockan 14.
Barnvagnar är välkomna efter klockan 14.

Ingång sker på framsidan, och utgång sker på baksidan av lokalen. 

Det kommer finnas café vid utgången så att du kan fika efter att du handlat.


Det går bra att lämna det du köpt i bilen och sedan komma in i lokalen igen. Och igen. Och igen :)

Några tips:
- Handla utan barn om du kan (eller ta med någon som kan hjälpa dig med barnen).
- Betala gärna med swish (kontanter är också okej).
- Ta med påse (vi har påsar om du skulle glömma).
- Handsprit finns på flera ställen i lokalen.

- Stressa inte. Förbered dig på att det kan ta lite tid att gå igenom hela lokalen (det är mycket att titta på!) och att det kan vara kö till kassorna

- Inventera barnens garderob innan så att du vet vad du behöver. Tänk ett halvår framåt och passa på att handla lite extra när det är billigt. 

- En spenderad krona på loppis motsvarar (i snitt) 15 kronor i butik. Det betyder att om du handlar för 1000 kr på loppis skulle det ha kostat ca 15000 kr nytt. 

Arrangör

Vi arrangerar den bästa och smidigaste shoppingen när det kommer till barnkläder och barnsaker!
Smart för miljön, smart för plånboken, roligt för dig!

Lokal

Munkfors Förenings- & Konferenscenter AB, Kapellvägen 26, 684 31 Munkfors

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer