Stoffe med vänner - AL PITCHER

Eventet är avslutat

Stoffe med vänner - AL PITCHER

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

17 aug 2022 19:00 - 21:20

Beskrivning

Komikern Christoffer Fernis från Sandviken bjuder in till ännu en humorkväll värd att minnas tillsammans med några av sina komikervänner.

KVÄLLENS KOMIKER:
AL PITCHER har sedan han år 2010 flyttade till Sverige tagit den svenska humorscenen med storm. Bland annat har han blivit utsedd till Årets bästa manliga ståuppare på Svenska Stand-up-galan, och har i dagsläget inte mindre än tre utsålda Sverigeturnéer i bagaget.

Dessutom ser du förutom Christoffer Fernis
själv tre av hans komiker-vänner:

STEFAN SÖDERBLOM från Årsunda har sedan 2008 gjort flera hundra framträdanden runt om i Sverige på företag och standupklubbar som Norra Brunn, Big Ben, Skratta med Käften, TICK, Syster & Bror samt även i USA och England. Gasta Comedy Club är hans hemmascen.

ADEEL FAQIH
 har uppträtt på de flesta klubbar i landet och rätt så många utomlands, bl a i USA. Adeel är en komiker som som attackerar publiken med sin energi och vare sig du vill eller inte så kommer du att skratta. Han bjuder på en absurd och vass komik som är från en annan planet.

JOSEFIN SONCK
är en finlandssvensk ståuppkomiker, skådespelare och manusförfattare. År 2017 vann hon priset som "Årets Nykomling" på Svenska Stand up-galan. Hon har medverkat i Släng dig i brunnen i SVT och upphovsperson till humorserien #Flickstreck som hon både skrivit manus till och skådespelar i tillsammans med Elin Almén.

HÅLLTIDER: Showstart kl 19.00 och mat serveras från kl 17.30.

BILJETTER:
150 kr förköp (200 kr på dörren)

-----------------------------------------------------------------------

TILL DIG SOM ÖNSKAR ÄTA OCH DRICKA INNAN SHOWEN:
Mat serveras från kl 17.30.

Kontakta Best Western Hedåsen och boka bord, tel 026-442 39 30


BEST WESTERN HEDÅSEN - platsen där det händer!
I ett gigantiskt partytält bjuds på högklassig underhållning hela sommaren.

På hotellet finns det rum för alla. Hotellet rymmer totalt 62 rum i form av både singelrum, dubbelrum, tvillingrum och familjerum. Här kan du vila benen efter en dag i Kungsberget, sova gott när du och ditt lag är på turnering eller avnjuta en smakfull måltid med din sambo under er romantiska weekend. Oavsett om du är liten eller stor, människa eller hund, reser ensam eller med familjen är vårt främsta mål att du ska känna dig välkommen, må gott och äta gott. Här, på hotellet med Sandvikens soligaste veranda, med skogen och golfbanan inpå knuten och sjön endast ett stenkast bort.


INFORMATION - GAPSKRATTET:
Hemsida: www.gapskrattet.se
Facebook: @gapskrattethumorevent 
Telefon: 070-264 05 21 (Stefan)
Epost: info@gapskrattet.se

Arrangör

Gapskrattet Humorevents arrangerar events fyllda av skratt.

Lokal

Best Western Hotell Hedåsen Best Western Hotell Hedåsen, Årsundavägen 100, 811 61 Sandviken

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.