Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stödkonsert: Unga pianotalanger från Ukraina

Eventet är avslutat

Stödkonsert: Unga pianotalanger från Ukraina

Från Gratis

Plats

Datum

2 jul 2022 17:00 - 18:00

Beskrivning

HANNA KOZYAK, piano
AMELIE PLOSHKO, piano

NATALYA PASICHNYK, presentatör

Efter Rysslands brutala angrepp på Ukraina den 24 februari känns det angeläget att uppmärksamma ukrainsk kultur och stötta landet på alla tänkbara sätt. Västerlöfsta kyrkas musikstiftelse har bjudit in två unga ukrainska pianotalanger, som genom konserten kan få ett välbehövligt avbrott från kriget. Samtidigt får de känna glädjen i att göra en insats för sitt land, då vi i samband med konserten samlar in bidrag till Svenska Kyrkans hjälparbete i Ukraina.

Hanna Kozyak (f. 2006) från Kiev och Amelie Ploshko (f. 2009) från Lviv är två mycket begåvade unga pianister som, sin unga ålder till trots, redan vunnit priser i viktiga pianotävlingar. De kommer att bjuda på ett varierat program med såväl ukrainsk musik som mera välbekanta namn, som Chopin, Liszt och Beethoven. Den ukrainsk-svenska konsertpianisten Natalya Pasichnyk, direktor för Ukrainska Institutet i Sverige, kommer att presentera den ukrainska musiken. 

Arrangör

VÄSTERLÖFSTA KYRKAS MUSIKSTIFTELSE

Inför Anders Walls 80-årsdag 2011 önskade han sig istället för presenter bidrag till en konsertflygel i hemförsamlingen Västerlövsta. Bidragen lade grunden för den fantastiska Steinway-flygel som sedan installerades i Västerlövsta kyrka i Heby. Ambitionen är att varje år arrangera minst fyra konserter av mycket hög musikalisk klass. Konsertverksamheten stöds ekonomiskt av Anders Walls stiftelse.

Lokal

Västerlövsta kyrka Västerlövsta kyrka, Skolgatan 2, 744 31 Heby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer