skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stödkonsert för ukrainska flyktingar i Sverige

Eventet är avslutat

Stödkonsert för ukrainska flyktingar i Sverige

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

25 feb 2024 11:00 - 13:00

Beskrivning

Den 24/2 2022 inleddes Rysslands fullskaliga invasion av Ukraina. Det satte igång en flyktingvåg vars like Europa inte sett sedan Andra världskriget. Många av dessa flyktingar kom till Sverige. Vissa hittade ända till Skurup. Nu är det två år sedan, och inget tyder på att kriget kommer att ta slut i närtid. Många av dem kommer sannolikt att bli kvar här länge - kanske för gott. Men många av dem, som inte lyckas få jobb, har det väldigt svårt ekonomiskt.

För att uppmärksamma den svåra situationen i Ukraina, men också hjälpa de ukrainska flyktingar som kämpar för att få vardagen att gå ihop i Sverige, gör Folkets park i Skurup i samverkan med Club UFO och Evolving Traditions en stödkonsert. Alla biljettintäkter går till att hjälpa ukrainska flyktingar i Sverige.

Medverkande

Kvitka Sniv, ett svenskt-ukrainskt band som leds av den Skurupsbaserade ukrainska sångerskan Myroslava Romaniuk.

Skurup Gospel, Skurups gospelkör under ledning av Karl-Johan Johansson

Måns Wieslander, Skurupsbaserad sångare och låtskrivare.

Midnattskören, Lundabaserad kör med folklig musik från hela världen som sin specialitet, under ledning av Gösta Petersén

Ekaij Duo (Eva Wiederstein och Julius Holmström), duo med Skurupsbakgrund.

Django Febre. Skånes bästa manouche Swing band finns i Skurup!

Teater Kapija, Skurups framstående professionella teatergrupp med Janna & Mladen.

Fler artister tillkommer löpande! Håll koll på evenemanget!
Fika kommer att finnas till försäljning.

Arrangör

Club UFO är en öppen scen för musik, poesi, dans, trolleri eller vad du vill.

Club UFO verkar för att skapa möjligheter för lokala kulturyttringar för alla åldrar genom medlemmarnas gemensamma ansträngningar.


Club UFO är även en scen för etablerade artister. Kanske inte de allra mest kända men vi försöker ha ett så brett utbud som möjligt. Den som vill engagera sig i föreningen har möjlighet att påverka valet av artister.

Lokal

Skurups folkets hus & park, Per Henriksgatan 2, 274 32 Skurup

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer