Foto av Nils Nedel @ Unsplash

Stödbiljett för en överraskning när coronaviruset är över

28 mar 2021 18:00 - 20:00

Hej!

Vi säljer nu biljetter till egentligen ingenting, förutom att biljetternas intäkt kommer gå till en resa när hela cornonapandemin är över och det kanske finns ett vaccin. 

Resan vi skulle vilja bjuda familjen och våran farmor och farfar på skulle kosta en del och vi har ingen inkomst som skulle kunna betala av för ens en av oss... därför sääljer vi dessa stödbiljetter för att kunna åka iväg på en resa med familj och närmaste släckt till något ställe som vi när allt är över kommer bestämma då. 

Det kommer vara vår farmor och farfar som ska bestämma ställe då det är dom som kommer ha haft det jobbigast under denna period då båda är över 75 år, farfar har en tidigare stroke samt att farmors mamma gick bort för inte så länge sedan. våran pappa har astma och är därför också rätt utsatt samt att våran fasters man har högt blodtyck som ska vara en av riskgrupperna. så detta skulle då bli som något slags släckt resa efter allt är över!

Vi är två personer som gör detta försök till insamling och det är i huvudsyfte jag som heter Philip och min syster. 

Vi hoppas verkligen på bra respons och vi kommer verkligen uppskatta er alla oavsett hur många stödbiljetter ni vill köpa!

Man kommer kunna köpa minst 1 biljett och max 100 biljetter per köp, varje biljett kommer kosta 110 kr inklusive biljettavgiften.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.