skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stöd Höga Kusten Stigen

Eventet är avslutat

Stöd Höga Kusten Stigen

Från 790,00 SEK

Plats

Datum

7 maj 2019 18:00 - 30 aug 2020 20:00

Beskrivning

STÖD HÖGA KUSTEN STIGEN – FÅ DITT NAMN PÅ SKULEBERGET

Just nu bygger vi vidare på vad vi anser är Sveriges vackraste stig – Höga Kusten Stigen som går upp för Skulebergets sydsida. I denna första etapp bygger vi 80 trappsteg och för att kunna fortsätta utveckla denna härliga led med fler utsiktsplatser och sittytor så söker vi din hjälp.

För 790 kr (privatperson) så får du ditt namn på en namnplatta vid ett av trappstegen. Intäkterna går därefter oavkortat till att fortsätta arbetet med Höga Kusten Stigen och bygga fler sittplatser och utsiktsplatser.

Namnskyltar sätts upp i 30:Oktober 2019 därefter 30:April 2020.

Alt 1. Swisha 790 kr (privatperson) med Namn och Bostadsort till 123 107 33 78

Alt 2. Betala med kort via Biletto >> 

Arrangör

Lokal

FriluftsByn FriluftsByn, Gällstasjön 102, 870 33 Docksta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer