STOCKHOLM REGGAE FEST

4 nov 2017 22:00 - 5 nov 2017 03:00

Kraken, Rökerigatan 1d, 121 62 JohanneshovSTOCKHOLM REGGAE FEST

Två av reggae-världens bästa liveband på en och samma kväll! Den 4 november slår Stockholm Reggae Fest upp dörrarna till en fantastisk kväll som gästas av inga mindre än Anthony B (JA) och Raging Fyah (JA). Mellan konserterna styrs dansen av Dj Ashman, Safari Sound och Nuh Linga. Kort och gott: Ett måste!

KÖP DINA BILJETTER
Garantera din plats genom att köpa dina biljetter på förköp. Biljetten kostar 375 kr + service. I priset ingår garderoben. I mån av plats kommer biljetter säljas i dörren till en högre avgift. Skaffa dina biljetter reda nu!

4 NOVEMBER || KRAKEN, STOCKHOLM || 22:00 – 03:00 || 18 ÅR

ANTHONY B & HOUSE OF RIDDIM
Anthony B är världsartisten som gjort sig känd för sina energiska live-framträdanden och revolutionära texter som representerar de politiskt förtryckta och fattiga i samhället. Med världshits som "Fire Pon Rome", "Raid Di Barn", "Police", Freedom Fighter”, ” My Yes & My No” och "World A Reggae Music" har han sedan 1990-talet varit en av de absolut största och mest respekterade reggae-artisterna i världen. Anthony B´s senaste album "Tears Of Luv" som är ett av de bästa i hans mångåriga karriär visar ännu en gång att han tillhör eliten och innehåller stora låtar som ”There´s A Reward For Me” och kärlekslåten ”Love Come Down”.

Äntligen kommer han Stockholm på nytt! Denna gång med massor av nytt material som kommer blandas med oförglömliga klassiker! Missa inte Anthony B & House Of Riddim Band live på Stockholm Reggae Fest! Garanterat en klassiker att minnas!

RAGING FYAH
Musik kollektivet och bandet Raging Fyah bildades 2006 i Kingston Jamaica och är ett av få nutida band från ön som fortfarande spelar in all sin musik med traditionella instrument utan att använda digitala ljud.

Deras debutalbum ”Judgement Day” imponerade stort på reggavärlden och deras senaste album ”Everlasting” blev Grammy nominerad och innehåller låtar som ”Dash Wata”, ”Live Your Life” och ”Ready For Life”.

De begåvade musikerna utrycker sin kärlek till musiken genom själfulla låtar, ett svängigt sound med starkt förankring i roots-musiken. Missa inte när Raging Fyah kommer till Sthlm Reggae Fest gör sin första spelning i Stockholm!

4 NOVEMBER 2017
22.00 till 23.15 – Dj Ashman
23.15 till 00.15 – Raging Fyah
00.15 till 00.45 – Safari Sound
00.45 till 01.45 – Anthony B
01.45 till 03.00 – Safari Sound & Nuh Linga

Kraken
Palmfeltsvägen 1
121 62 Johanneshov, Stockholm
T-Globen


Förköp

Stängd