skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stockholm by Camera

Eventet är avslutat

Stockholm by Camera

Från 7,23 SEK

Plats

Flera tidpunkter

22 januari 2022 - 12 februari 2022
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen på en kreativ fototävling varje lördag i Stockholm! Ta med dig kameran, träffa likasinnade fotografer och ta din bästa bild på veckans tema.

Nu kör vi en Covid-anpassad version (begränsat antal deltagare & covidbevis) av Stockholm by Camera – en kortare fototävling som hålls på lördagar i Scandinavian Photos butik på Vasagatan i centrala Stockholm. Felix från Stockholm Fotomaraton kommer att hålla i tävlingen.

Varje vecka är det ett nytt tema och du har en timme på dig att fota din bild. Efteråt kommer bilderna att skrivas ut och alla deltagare röstar tillsammans fram vinnarbilden. Scandinavian Photo bjuder självklart på kaffe i butiken.

När? Lördagar, klockan 12:00 (var inte sen, vi lämnar och har tyvärr inte möjlighet att vänta)
Var? Scandinavian Photo, Vasagatan 14, Stockholm
Hur? Anmäl dig här så ses vi på lördag!

Varmt välkommen!

Lokal

Scandinavian Photo AB Scandinavian Photo AB, Vasagatan 14, 111 20 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer