skip to main content

Stockholm Burger Fest 2024

Stockholm Burger Fest 2024

Från 595,00 SEK

Plats

Datum

6 jun 2024 11:00 - 8 jun 2024 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Vänligen notera att inträdet för festivalen är helt gratis, biljetterna som säljs här är för VIP-inträdet där alla tre festivalburgare, pommes frites och läsk ingår.

Festivalen
Stockholm Burger Fest 2024 blir en tredagarsfestival som anordnas den 6-8 juni (torsdag-lördag) utanför Barrels City (Smålandsgatan 22) i centrala Stockholm. Sveriges första och största hamburgerfestival anordnas av Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer. Årets huvudsponsor är Heinz. Deltagande gäster är Hundred Burgers [Spanien], Goldies [Tyskland] och Barrels & Burgerdudes [Sverige]. Och så har vi såklart krispigt nyfriterade pommes frites från McCain med grymma dipsåser från Heinz!

Mer information om Stockholm Burger Fest 2024 finns på stockholmburgerfest.se.


Hundred Burgers (Spanien)

Hundred Burgers serverar en av världens bästa burgare just nu, och nu är det upp till bevis på Stockholm Burger Fest 2024. De kommer att flyga upp alla sina ingredienser – inklusive deras himmelska hängmörade Rubia Gallega-kött och makalösa milk buns – hela vägen från Spanien för att servera sin prisbelönta Smashed Singular. Den innehåller hängmörat kött, american cheese, karamelliserad lök, camembert crème och bbq-sås, och är så god att klockorna stannar. Det här är första gången Hundred Burgers lämnar Spanien, och om du älskar hamburgare så får du bara inte missa deras premiärbesök i Sverige!


Goldies (Tyskland)

Goldies smashar Tysklands bästa burgare, och serverar ”The Best Bad Food in Town” i både Berlin och Frankfurt. Efter förra årets succé på Stockholm Burger Fest gör de en storstilad comeback och återvänder till Sverige med sin senaste burgare! Deras 7th Street Burger innehåller löksmashat kött, american cheese, pickles, stekt hackad lök och en specialsås med Heinz [Seriously] Good Mayonnaise, serverad i en härlig potato roll. Det här är en sann smaksensation som du bara inte får missa!


Burgerdudes x Barrels

På Stockholm Burger Fest 2024 bjuder Barrels och Burgerdudes in till fest med en somrigt fräsch burgare med massor av smak! Vår burgare innehåller prisbelönt hängmörat kött, burgarcheddar, hackad lök, pickles, picklad chili och en sensationell burgardressing med Heinz [Seriously] Good Mayonnaise, insvept i barrels nybakade burgarbröd. Nytt möter klassiskt för en helt fenomenal festivalburgare!


VIP-biljetter

Köp en VIP-biljett till Stockholm Burger Fest 2024 och njut av hela festivalmenyn – en hel timme före alla andra. Skippa folkmassorna och få hela måltiden serverad på en gång (i stället för att köa till varje burgare).

Succén  ”Mitt på dagen-VIP” är tillbaka (15-17), för dig som vill uppleva festivalkänslan under ordinarie öppettider och ändå få alla burgare serverat på ett bräde!

I priset ingår alla de tre unika festivalburgarna från Hundred Burgers, Goldies och Burgerdudes X Barrels, samt pommes frites och en läsk.

Obs! Biljetten gäller alltså endast den dag och tid du har valt.*
*Med förbehåll för ändringar. Om öppettiderna skulle ändras så meddelar vi detta via våra sociala medier. VIP-insläppet kommer i alla fall alltid att vara före de ordinarie öppettiderna.
Inga återköp.

Arrangör

Vi är världens största webbplats för recensioner av hamburgare.

Redaktionen på Burgerdudes har ätit burgare ihop sedan 2009, och när burgarboomen kom till Sverige 2012 så hävdade alla helt plötsligt att de var bäst i Sverige. Men alla kan ju inte vara bäst, så vårt mål har alltid vara att ge en rättvis och opartisk bedömning av alla hantverksburgare vi testar. Detta har gjort oss till Sveriges ledande experter på hamburgare, och vi har suttit i juryn på flera Svenska och internationella mästerskap i både burgare och streetfood.

Lokal

Smålandstorget, Smålandsgatan 22, 111 46 Stockholm

Headliners

Hundred Burgers
Valencia
Goldies
Berlin
Burgerdudes
Stockholm
Barrels Burgers & Beer
Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer