skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stockholm Burger Fest 2023

Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Stockholm Burger Fest 2023

Från 495,00 SEK

Plats

Datum

2 jun 2023 16:00 - 4 jun 2023 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Festivalen
Sveriges första och största burgarfestival återvänder för tre dagar av total burgarkärlek. Den 2-4 juni 2023 får du testa några av världens bästa burgare här i Stockholm! Årets internationella restauranger är Goldies från Tyskland och Burger & Beyond från England, samt att vi serverar en spännande svensk burgare signerad Burgerdudes X Barrels. Fira in sommaren tillsammans med Burgerdudes och Barrels, i samarbete med Pilsner Urquell, La Fabbrica och Ginger Joe. På festivalen serveras även en unik festivalöl från stjärnbryggeriet Omnipollo.

Mer information om Stockholm Burger Fest 2023 finns på stockholmburgerfest.se.


Burger & Beyond (England)

Burger & Beyond återvänder till Stockholm Burger Fest 2023 från London för att smasha en förbättrad variant av sin legendariska Bacon Butter Burger (Stockholm Style). Vi snackar härligt hängmörat svenskt kött, ost, bacon och deras världsberömda brynt smör-majonnäs – i ett mjukt, sesamtoppat bröd. Helt magiskt! Inte undra på att de rankas som Europas bästa burgarhak


Goldies (Tyskland)

Goldies i Berlin serverar Tysklands bästa burgare, och vi lever för deras slogan ”Best bad food in town”. Debuten på Stockholm Burger Fest 2023 blir första gången de tar klivet utanför Berlin, och med sig har de sin klassiska cheeseburgare – kött, ost, hemlagade pickles, hackad silverlök, senap och ketchup i ett omvälvande mjukt potatisbröd. Snart packar de kylbilen full med kött, pickles och resten av sina ingredienser och kör upp till Stockholm för att smasha loss i dagarna tre.


Burgerdudes x Barrels

Årets festivalburgare från Burgerdudes x Barrels är helt orimligt god, med svenskt kött, bacon, cheddar, pickles, lök och Burgerdudes nya magnifika burgarsås med en sötma och värme som du bara måste uppleva. Och allt detta omslutet av ett färskbakat specialbröd från det fantastiska Uppsala-bageriet La Fabbrica! Fira in sommaren i juni med vår fenomenala hamburgare som har premiär på Stockholm Burger Fest 2023!


VIP-biljetter
Köp en VIP-biljett till Stockholm Burger Fest 2023 och njut av hela festivalmenyn – en hel timme före alla andra (kl. 15 på fredag och kl. 11 på lördag och söndag). Skippa folkmassorna och få hela måltiden serverad på en gång (i stället för att köa till varje burgare).

I priset ingår alla de tre unika festivalburgarna från Burger & Beyond, Goldies och Burgerdudes X Barrels, samt pommes frites och en läsk.

Vi släpper ett väldigt begränsat antal VIP-biljetter till varje dag, och biljetten gäller enbart för den dagen och tidpunkten du har valt. Självklart får du stanna kvar på festivalen så länge du vill när vi öppnar för allmänheten.

Nytt för i år är att vi lanserar en exklusiv "Mitt på dagen-VIP" på lördag eftermiddag (15-17), för dig som vill uppleva festivalkänslan och ändå få alla burgare serverat på ett bräde!

Obs! Biljetten gäller alltså endast den dag och tid du har valt.*
*Med förbehåll för ändringar. Om öppettiderna skulle ändras så meddelar vi detta via våra sociala medier. VIP-insläppet kommer i alla fall alltid att vara före de ordinarie öppettiderna.
Inga återköp.

Arrangör

Vi är världens största webbplats för recensioner av hamburgare.

Redaktionen på Burgerdudes har ätit burgare ihop sedan 2009, och när burgarboomen kom till Sverige 2012 så hävdade alla helt plötsligt att de var bäst i Sverige. Men alla kan ju inte vara bäst, så vårt mål har alltid vara att ge en rättvis och opartisk bedömning av alla hantverksburgare vi testar. Detta har gjort oss till Sveriges ledande experter på hamburgare, och vi har suttit i juryn på flera Svenska och internationella mästerskap i både burgare och streetfood.

Lokal

Smålandstorget, Smålandsgatan 22, 111 46 Stockholm

Headliners

Burger & Beyond
London
Goldies
Berlin
Burgerdudes
Stockholm
Barrels Burgers & Beer
Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer