skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stockholm Burger Fest 2022

Eventet är avslutat

Stockholm Burger Fest 2022

Från 495,00 SEK

Beskrivning

Festivalen

Sveriges första och största burgarfestival återvänder för en fyrdagarsfestival utan dess like. Under den 26-29 maj 2022 får du testa några av världens bästa burgare! Årets internationella gäster är Burger & Beyond från England och Gasoline Grill från Danmark, samt sanslöst goda svenska burgare från Barrels. Fira in sommaren tillsammans med Burgerdudes och Barrels, i samarbete med fritz-kola, Korvbrödsbagarn och Ginger Joe.

För mer information besök stockholmburgerfest.se.

VIP-biljetter

Köp en VIP-biljett till Stockholm Burger Fest 2022 och njut av fyra festivalburgarna – en hel timme före alla andra. Skippa folkmassorna och få hela måltiden serverad på en gång (i stället för att köa till varje burgare). I priset ingår alla de fyra unika festivalburgarna från Burger & Beyond, Gasoline Grill, Burgerdudes och MissBurgerbabe. Vi släpper ett väldigt begränsat antal VIP-biljetter till varje dag, och biljetten gäller enbart för den dagen och tidpunkten du har valt. Självklart får du stanna kvar på festivalen så länge du vill när vi öppnar för allmänheten.

Obs! Biljetten gäller alltså endast den dag och tid du har valt.*

*Med förbehåll för ändringar. Om öppettiderna skulle ändras så meddelar vi detta via våra sociala medier. VIP-insläppet kommer i alla fall alltid att vara före de ordinarie öppettiderna. Inga återköp.

Arrangör

Vi är världens största webbplats för recensioner av hamburgare.

Redaktionen på Burgerdudes har ätit burgare ihop sedan 2009, och när burgarboomen kom till Sverige 2012 så hävdade alla helt plötsligt att de var bäst i Sverige. Men alla kan ju inte vara bäst, så vårt mål har alltid vara att ge en rättvis och opartisk bedömning av alla hantverksburgare vi testar. Detta har gjort oss till Sveriges ledande experter på hamburgare, och vi har suttit i juryn på flera Svenska och internationella mästerskap i både burgare och streetfood.

Lokal

Smålandsgatan 22, 111 46 Stockholm

Headliners

Burger & Beyond
England
Gasoline Grill
Danmark
Burgerdudes
Sverige
Barrels Burgers & Beer
Sverige

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer