skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stockholm 2040: Kan vi förverkliga den optimala gröna, välmående och hållbara staden?

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Stockholm 2040: Kan vi förverkliga den optimala gröna, välmående och hållbara staden?

Från Gratis

Plats

Datum

23 maj 2024 08:00 - 09:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Inflation, krig och klimatförändringar. Med rådande världsläge är det lätt att fråga sig om apokalypsen är här eller väntar runt hörnet. Men samtidigt som världen är oviss så pågår det också innovativa idéer och lösningar som vill förbättra livsvillkoren för oss människor. Vilka progressiva förändringar kommer vi att se i våra städer 2040? Kommer vi äntligen att få se flygande elektriska bilar? Vad är status på den Transatlantiska tunneln som kan ta dig mellan London och New York på 54 minuter? Vilka material kommer att bygga våra hus? Låt oss drömma om den perfekta gröna och välmående staden och föreställa oss hur en hållbar och effektiv infrastruktur kan förverkligas.


Rahel Belatchew, arkitekt
Alexander Ståhle, stadsplanerare och föreläsare
Isabelle McAllister, kreativ omställningsaktivist
Johan Norberg, författare och debattör

Moderator: Caroline Szyber

Samtalen pågår mellan klockan 8 och 9. Kaffe och frukostfralla serveras från 7.30. Fri entré men anmälan krävs. Begränsade platser så boka din plats redan nu.

Vad väntar runt hörnet för Stockholm som stad? Under våren 2023 genomförde Fastighetsägarna Stockholm tillsammans med Volante Förlag och Studio SN7 fyra samtal utifrån antologin Stockholm 2040 – 11 berättelser om liv, arbete, kultur och ekonomi i framtidens stad, där experter blickar in i framtiden och tecknar varsin bild av Stockholm. Nu fortsätter diskussionen under våren 2024 med ytterligare frukostsamtal.Lokal

Studio SN7, Stora Nygatan 7, 111 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer