skip to main content

Stjärnsalongen

Stjärnsalongen

Från 269,00 SEK

Plats

Datum

5 jun 2024 18:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Varmt välkommen på en kväll på Filmstaden Sergel där det bjuds på spännande författarsamtal med stjärnor från Bokförlaget Forum och Bazar Förlag. Det blir en härlig blandning av spänning och feelgood när ni slår er ner i biostolen för att lyssna på Åsa Hellberg, Carin Hjulström, Camilla Lagerqvist, Christoffer Holst, Lina Areklew och Louise Strömberg.

Förutom samtalen så bjuder vi på klassiska biosnacks, en lyxig goodiebag och självklart chansen att träffa författarna för signering efteråt. Dessutom blir det utlottning av fina priser under kvällens gång!

18:30 - Insläpp
19:00-20:15 - Författarsamtal
20:15 - Boksignering

Arrangör

Lokal

Filmstaden Sergel, salong 6, Hötorget 3, 103 91 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer