Stipendiatkonsert: Vilhelm Moqvist

Stipendiatkonsert: Vilhelm Moqvist

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

14 okt 2023 16:00 - 17:10

Beskrivning

Varmt välkomna till att möta vår senaste stipendiat pianisten Vilhelm Moqvist i ett härligt recitalprogram som sträcker sig från en humoristisk Haydnsonat till Ravels ekvilibristiska La Valse! Vilhelm är utan tvekan vårt nya stjärnskott på pianohimlen och på alla sätt en talang utöver det vanliga.

Program:
Joseph Haydn - Sonat 58 i C-dur Hob XVI:48
Robert Schumann - Kreisleriana op. 16
Maurice Ravel - La valse

Biografi:
Vilhelm Moqvist har, trots sin unga ålder, nått långt som musiker. Han har en omfattande repertoar som fortsätter växa i förbluffande takt och har även flera tävlingsvinster i bagaget. Bland framgångarna kan nämnas två förstapris i Steinway Piano Festival i Stockholms konserthus. 2021 vann Vilhelm finalen i Polstjärnepriset i Göteborgs konserthus, Sveriges största tävling för unga klassiska musiker under 18 år. I sin motivering skrev juryn: ”En riktig virtuos det svänger om! Vinnaren kombinerar total behärskning av teknik och klangfärg med imponerande stilkänsla.”

Redan som 14-åring debuterade Vilhelm som solist i Mendelssohns pianokonsert nr 1 med Jönköpings Sinfonietta. Gymnasieåren 2019-2022 tillbringade Vilhelm på Nordiska Musikgymnasiet i Stockholm med Roland Pöntinen som sin lärare. Hösten 2022 inledde han pianostudier vid Zürcher Hochschule der Künste i Zürich för professor Konstantin Scherbakov.

Lokal

Giresta kyrka, Giresta Kyrka, 749 62 Enköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer