Stipendiatkonsert: Johan Dalene

Stipendiatkonsert: Johan Dalene

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

29 apr 2023 16:00 - 17:14

Beskrivning

Den unge violinisten Johan Dalene har under de senaste åren gjort internationell kometkarriär. Han turnerar över hela världen och hans inspelningar för skivbolaget BIS har belönats med prestigefyllda utmärkelser som Diapason D’Or och Record of the year.

Sitt stora genombrott fick Johan då han 2019 blev förstapristagare i den prestigefyllda Carl Nielsen tävlingen. 


Säsongen 2021/22 var Johan utvald till Rising Star artist av European Concert Hall Organisation (ECHO) och gav under denna period recitaler i många av Europas mest prestigefyllda konsertsalar såsom Wiener Konzerthaus, Het Concertgebouw i Amsterdam, L’auditori i Barcelona, Elbphilharmonie i Hamburg och Cité de la Musique i Paris.

Efter medverkan på konserter i Västerlöfsta kyrka 2020 och 2021 utvaldes Johan till Anders Walls Girestastipendiat och detta är hans stipendiatkonsert. Vid sin sida har han under konserten pianisten Peter Friis Johansson.
Missa inte denna hett efterfrågade världsartist som garanterat kommer bjuda på en musikalisk högtidsstund!


Lokal

Giresta kyrka Giresta kyrka, Ö, 749 62 Enköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.