Eventet är avslutat

STIPENDIATKONSERT: HELGI REYNISSON

200,00 SEK

Plats

Datum

9 apr 2022 16:00 - 17:15

Beskrivning

Helgi Reynisson var Anders Walls Giresta-stipendiat 2020. Han kommer att framföra Dichterliebe och olika operaarior tillsammans med pianisten Sebastian Enhamre.

Dichterliebe, “En poets kärlek” (komponerad 1840), är Robert Schumanns mest kända sångcykel (op. 48). Dikterna till de 16 sångerna kommer från “Lyrisches Intermezzo” av Heinrich Heine, skrivna mellan 1822-23 och publicerade som del av Heines “Das Buch der Lieder”.

Helgi Reynisson, uppvuxen i Uppsala, studerade vid Operahögskolan i Stockholm för Erik Årman. Helgi har sjungit som solist vid flera opera- och konserthus i Sverige och utomlands såsom: Folkoperan, Confidencen, Kammeroper Schloss Rheinsberg, Kungliga Operan, Konserthuset i Stockholm och Malmö Live. I sommar gör han rollen som Terry i den nyskrivna operan Breaking the waves av Missy Mazzoli vid Vadstena Sommaropera.

Sebastian Enhamre studerar för närvarande masterprogrammet på Edsbergs slott för Mats Widlund som lärare i piano och Mats Zetterqvist som lärare i kammarmusik, efter att ha tagit sin kandidatexamen från Kungl. Musikhögskolan för Anders Kilström. Han framträder regelbundet runt om i Sverige både som solist och kammarmusiker, och har därutöver ett långvarigt samarbete tillsammans med den berömde cellisten Rohan de Saram från Ardittikvartetten.

Arrangör

Lokal

Giresta kyrka Giresta kyrka, Ö, 749 62 Enköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.