Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Stihl Timbersports Nordic Cup 2024 Grästorp

Eventet är avslutat

Stihl Timbersports Nordic Cup 2024 Grästorp

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

1 jun 2024 11:00 - 2 jun 2024 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

**Stihl Timbersports Nordic Cup 2024**

Är du redo för en spänning som får det att ryka om öronen? Missa inte chansen att bevittna Stihl Timbersports Nordic Cup 2024, den ultimata tävlingen för nordiska atleter som älskar styrka, precision och rå kraft. Arrangerad av Grästorps Järnhandel, denna tävling lockar deltagare och åskådare från hela Norden till en spektakulär visning av timmersport på toppnivå!

**Datum och Tid:** 1 juni 2024, start kl. 11:00.

**Plats:** Grästorps Järnhandel AB.

Biljetter börjar på det fantastiska priset av GRATIS upp till 200,00 SEK, vilket gör denna dag både tillgänglig och tilltalande för alla, oavsett budget. Så oavsett om du är en inbiten timmersportsfan eller bara nyfiken på denna unika sport, finns det ingen ursäkt att inte göra en utflykt av det hela!

Samla familjen eller en grupp vänner och kom till Grästorps Järnhandel för en dag fylld av sport, spänning och underhållning. Stötta dina favoritatleter och se dem kämpa om den åtråvärda titeln i Stihl Timbersports Nordic Cup 2024. Det är mer än bara en tävling; det är en uppvisning av skicklighet, kraft och rå uthållighet som garanterat kommer att hålla dig på kanten av din sittplats.

Köp dina biljetter idag och bli en del av en oförglömlig sportupplevelse!

Lokal

Grästorps Järnhandel AB, Bankgatan 1, 467 30 Grästorp

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer