skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stigar och andra vägar

Eventet är avslutat

Stigar och andra vägar

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

6 jun 2023 15:00 - 16:00

Beskrivning

Välkommen på dans och tårtfest den 6 juni. Föreningen Midsommargården står värd för två härliga dansföreställningar och efter varje föreställning bjuder vi på tårta.

Föreställningen Stigar och andra vägar i Stora salen på Midsommargården. 

Stigar och andra vägar
Från 8 år
En sprakande danskonsert med värme och närvaro som går rakt in i kropp och själ. Om att skicka vidare, gå före och följa efter… Musikerna Anna, Mischa och dansaren Linnéa trampar nya stigar tillsammans. Hur tar traditioner plats i vår tid? Magiskt fiolspel, mäktigt slagverk och modern dans möter nordisk folkmusik. På slutet bjuds publiken upp till en gemensam stig! Med nykomponerad musik sätts samtida folkmusik och modern dans i fokus för barnpubliken. 

Föreställningens idé grundar sig i tanken om att balansera traditionell förankring med att utmana och spränga gränser kring vad folkdans, scenkonst och folkmusik förväntas vara.


Av och med Anna Möller, Mischa Grind och Linnéa Sundling

Kompositör: Tomas Björkdal

Dans & tårtfest på 6 juni arrangeras av Föreningen Midsommargården i samarbete med Dansistan/Cirkusistan. Med stöd från Stockholm Stad. Söderbergs Bageri och Hemköp Telefonplan bidrar till tårtkalaset.

Arrangör

Midsommargården är ett lokalt kulturhus vid Telefonplan i Stockholm.

Lokal

Midsommargården, Telefonplan 3, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer