Stig Inn

9 mar 2018 22:00 - 10 mar 2018 05:00

(gamla Kruthuset), Vretensborgsvägen 5, 12630 Hägersten Stockholm


Nu är det dags att vara med när vi lyfter på vårens slöja efter vinterns hårdhänta grepp. Vi släpper äntligen loss en het natt med oss i Teleport-gänget och denna gång med en excellent kombination.

SWALK dyker upp och gör ett 4-decks set för oss. Ena Halvan av SWALK, Jon Dasilva, är känd legendar från klubben Hacienda Manchester under acidhouse-vågen i slutet av 80-talet och andra halvan, Christian Bernard, har tidigare varit medlem i techno-setupen Skudge. När SWALK spelar kan vi förvänta oss en kompakt rytmisk resa med en massiv ljudvägg där ingen tillåts stå still. Deras rykte har tidigare spridits på klubbar ute i europa och på svartklubbar i Stockholm och vi är glada att få äran att ha dom hos oss denna natt.

Och som om detta inte räcker dyker ingen mindre än världens bästa towLie upp för att göra ett fantastiskt dj-set med hennes speciella stil av golvkryparmusik. När Momenth låter knastret spraka på skivspelaren förväntar vi oss att han levererar dramatisk hypnostechno av rang. Allas vår egen Kim Sandgren är såklart också med och låter dansgolvet blänka av de svettpärlor ni oundvikligen kommer att stöta ifrån er när han släpper vaxen på skivspelaren.

Djs:
SWALK (Jon Dasilva & Christian Bernard)
towLie
Momenth
Kim Sandgren

Första rundan

Stängd


Standard

Stängd