Eventet är avslutat

Stickbio på Midsommargården

85,00 SEK

Datum

13 nov 2016 14:00 - 17:00

Beskrivning

Nu är det dags för stickbio på Midsommargården igen!

Stickbio är precis vad det låter som - njut av en härlig film och sticka samtidigt!
Självklart är belysningen anpassad för att se både film och stickning, och det klirrande ljudet av stickor är en del av upplevelsen.

Denna gång visar vi komedin "Hello, My Name Is Doris"
Handling:
Efter att ha levt ett liv som ständigt förbisedd och ignorerad får en kvinna sin värld vänd upp-och-ned då hon träffar sitt livs kärlek. ”Hello, My Name is Doris” är en smart, kvick och känslofylld komedi om kärlek på äldre dagar. När Doris Miller möter John Fremon, företagets nya och hippa art director är det kärlek vid första ögonkastet - åtminstone för Doris. För första gången i livet har Doris chansen att få uppleva romantik där hon själv, och inte någon av figurerna i hennes böcker, spelar huvudrollen. Det enda hon behöver göra är att övertyga John om att de båda är menade för varandra.
Tid: ca 95 min

Mingel och snacks från 14.00 (ingår i biljettpriset).
Filmen börjar kl 15.00.

Midsommargården ligger en minuts promenad ifrån T-bana Telefonplan.

Välkomna!Arrangör

Midsommargården är ett lokalt kulturhus vid Telefonplan i Stockholm.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.