Eventet är avslutat

Stickbio: Kungen av Atlantis

85,00 SEK

Plats

Datum

28 okt 2019 18:00 - 20:00

Beskrivning

Dags för stickbio på Midsommargården!

När? Måndag den 28/10

Mingel och snacks från kl 17.30 (ingår i biljettpriset)

Filmen börjar kl 18.00

Stickbio är precis vad det låter som - njut av en härlig film och sticka (eller handarbeta med valfritt projekt) samtidigt! Självklart är belysningen anpassad för att se både film och stickning, och det klirrande ljudet av stickor är en del av upplevelsen.

Denna gång visar vi "Kungen av Atlantis"

Filmens längd: ca 1 h 35 min

Pris: 85 kr (inkl snacks)

Midsommargården ligger en minuts promenad från T-bana Telefonplan

Välkomna önskar Föreningen Midsommargården!

Arrangör

Midsommargården är ett lokalt kulturhus vid Telefonplan i Stockholm.

Lokal

Midsommargården Midsommargården, Telefonplan 3, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.