STHLM GLOW DanceClub

2 dec 2016 20:00 - 23:45

Sjöstadens Festvåning, Skeppsmäklargatan 5, Hammarby Sjöstad, 120 69 Stockholm

ENERGI - GLÄDJE - VÄRME - KÄRLEK är vad du genererar och omges av på STHLM GLOW DanceClub där dansgolvet är LEVANDE, ASGRYMT & VÄLKOMNANDE

- en total ENERGI BOOST!!!

DJ OM spelar skön Soul, Funk, RnB, HipHop, Disco och du är så där härlig, snygg, cool, fantastisk, skön, sexig och levande som du är när du kör på inifrån och ut och skiter i kontrollen!

I baren pressas smarriga fruktdrinkar & hälso-shots fyllda med vitaminer och solsken.

Vi dansar, umgås, dricker juice och skapar en skön kväll tillsammans. Här är det gemenskap och närvaro som gäller. Glöm att stå och se svåråtkomlig ut i ett hörn. Massor av nya kompisar utlovas.

Tonåringar välkomna i vuxens sällskap.

Första fredagen varje månad hela hösten.

SURVIVE WINTER – GO CLUBBING

facebook.com/sthlmglow

Vilket scenario är du?

Scenario 1: Gamla gänget ses på mysig restaurang i stan. Ni käkar gott och har kul. Ni har varit förutseende nog att köpa biljetter till STHLM GLOW DanceClub och undviker därmed den förvirrade frågan ”Vart ska vi gå nu?” där alla drar åt olika håll och några i värsta fall drar hemåt. Gänget håller nu ihop och ni träffar massa andra trevliga kända och okända människor. Att stället stänger 24 och det enbart serveras juice i baren bidrar till att du är pigg och glad lördag morgon trots att du haft en helkväll ute.

Scenario 2: Kvällen går under rubriken ”hemmakväll”, men när barnen har somnat och din man vill kolla på en deckare så passar du på att dra till STHLM GLOW DanceClub och dansa järnet ett par timmar. Det inkluderande dansgolvet gör att det fullt möjligt att gå ut själv utan att känna sig vilsen och ensam. Vid 23-tiden är du hemma igen och hemmakvällen kan fortsätta.

Scenario 3: Tyvärr ligger både hockeyträning och ridlektioner på fredagskvällar denna termin, ingen hit för familjesammanhållningen. Men ikväll dammar ni efter avklarade aktiviteter av det gamla Taco-myset och kör en helkväll med tonåringarna. Faktiskt inte bara pinsamt att hamna på samma dansgolv som föräldrarna……. och kul känsla att kunna skåla i alkoholfria shots tillsammans!

Scenario 4: Det börjar med AW, det fortsätter med middag på krogen. Sen blir det intensiv dans på STHLM GLOW DanceClub med bubbelvatten, juice och ett par hälso-shots. Kvällen är ung, vid midnatt är du fortfarande pigg och sugen på mer dans, ni drar vidare ut på stan.

Bakgrund:

Vintern 2015, när jag snart skulle fylla 45, kände jag mig ensam och vilsen. Jag hade spenderat hösten i Florida och kom hem till ett iskallt, grått Stockholm. Min energi gick sakta ur mig för varje tunnelbanefärd i svart, isolerad tystnad. Men någonstans visste jag ju att Stockholm är fullt av härliga, varma, fantastiska människor. Frågan var bara hur jag skulle få träffa dem. DanceParty! Mitt sätt att överleva var att fixa ett DanceParty. Jag sände ut till universum och FaceBook vad mitt innersta längtade efter - gemenskap, dans, värme, musik, närvaro, glädje, närhet och levande människor. Min önskan slog in! Över 100 LEVANDE MÄNNISKOR kom och dansade in min 45-årsdag! Några nära vänner och andra jag aldrig tidigare mött. Jag älskade det. Jag vill ha mer av det. STHLM GLOW DanceClub är född.

Biljett

Ej tillgänglig