Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Stenstan rämnar! - MOB 47, Prescriptiondeath, Vidro, Kronofogden och Övervåld

Eventet är avslutat

Stenstan rämnar! - MOB 47, Prescriptiondeath, Vidro, Kronofogden och Övervåld

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

25 nov 2023 18:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

STENSTAN RÄMNAR!
Vi bjuder in er till en fullständig mangelfest med fem fantastiska energibomber till band: Övervåld (Sundsvall), Kronofogden (Hudik), Vidro (Stockholm), Prescriptiondeath (Gävle) och Mob 47 (Täby)!

Tider:
18:00 Dörrar/bar/kök
18:30 Övervåld
19:30 Kronofogden
20:30 Prescriptiondeath
21:30 Vidro
22:30 MOB 47

Ingen åldersgräns i entrén – 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.

Priser:
Medlem 13-21 år: 50 kr
Medlem: 250 kr
Ordinarie: 350 kr
Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2023 i entrén.
Köp medlemskort HÄR:https://apply.cardskipper.se/u...

MOB 47: Efter att ha genomgått ett par namnbyten, Speedy Snails (1981) och Censur (1982) blev det manglande kängpunk/hardcorebandet MOB 47 till under hösten 1983. Bandet spelade in 11-låtarskassetten ”Hardcore Attack”. följt av ett antal släpp och samlingar. Bandet upplöstes 1986 och låg i malpåse ända till 2005 då MOB 47 bestämde sig för att testa att spela igen.
2006 gjorde bandet ett bejublat reuniongig på Debaser i Stockholm. 2007 spelades EP:n ”Dom ljuger igen” in och bandet genomförde en del spelningar.
Spotify: https://open.spotify.com/artis...

VIDRO är ett av Sveriges bästa hardcore/punkband och är på ständig uppgång. Deras mix av larmande, skeva gitarrer och i-ditt-jävla-ansikte-skrik är svårt att värja sig emot. På platta - men framför allt live. De har spelat sig till ett fantastiskt liverykte och vi längtar efter vad de ska ställa till i vår anrika konsertlokal!
Spotify:
https://open.spotify.com/artis...

KRONOFOGDEN: Stenhård Hudik-hardcore/d-takt, eller som bandet själva beskriver sig: "Hälsingland Hillbilly Hardcore". Har stökat på sedan 2009 och vi ser fram emot att få höra klassikern "Dum i huvve (inte arbetslös)" som släpptes 2015.
Spotify: https://open.spotify.com/artis...

PRESCRIPTIONDEATH: Det enda engelskspråkiga bandet på kvällens meny bjuder på en mastig blandning av grindcore, hardcore och powerviolence. Det blir till att hålla i sig när Gävlebandet drar igång, då de med all säkerhet kommer att bjudas på högst VPM-ratio (Virvelslag Per Minut) denna afton.
Spotify: https://open.spotify.com/artis...

ÖVERVÅLD gör debutgig på hemmaplan, med ett sound som beskrivs som om Skitsystem och Torture Division fick ett grindmonster till barn som lämnades ensam ute i skogen tillsammans med en Behringer HM300 och nu återvänt till civilisationen för hämnd.
Instagram: https://instagram.com/overvald...

Arrangör

PIPELINE SUNDSVALLS MUSIKFORUM

Sundsvalls Musikforum bildades 1973 under den rådande musikrörelsen i Sundsvall. Inledningsvis var det i första hand jazzen på tapeten, vilket gick in i proggen och vidare in i punken i slutet av 1970-talet. Sundsvalls Musikforum, som föreningen hette på den tiden, höll till på Magasinet i Sundsvall. Detta blev en stilbildande och viktig scen för punkvågen, och Sundsvall sattes på den musikaliska Sverigekartan som ”Punksvall”.


1985 flyttade föreningen in i nya lokaler på Kyrkogatan 6, och tog då namnet Pipeline Sundsvalls Musikforum. Pipeline, som föreningen heter i folkmun, har överlevt alla kommunpolitiska svängningar och besparingskrav sedan dess. Det har stundtals varit väldigt tufft, men kämpaglöden och motståndskraften hos föreningens eldsjälar är starkare än tillfälliga politiska nycker. 2023 firar föreningen 50 år och inleder året med den största vårsäsongen någonsin. Hösten 2023 hålls en jubileumsvecka för att fira de 50 gångna åren – och blicka framåt mot de nästkommande 50! I samband med jubileet släpps det även en vacker coffee table-bok som med text och bild sammanfattar väl utvalda delar av föreningens historia.


Om Pipelines väggar kunde tala. Alla nyfikna ögon som beundrat de fantastiska affischväggarna i foajén. Konsertlokalens tak, golv och väggar som vibrerat i timmar och åter timmar av livemusik i alla dess former. Internationellt och nationellt erkända musiker har samsats med lokala förmågor som gjort sina första spelningar, inför en alltid lika entusiastisk publik.


Även om fokusen för Sveriges äldsta rockklubb alltid legat på just musiken, så är Pipeline en lika viktig mötesplats för människor i alla åldrar och bakgrund. Pipeline är ingen ungdomsgård – Pipeline är en plats för alla! Vare sig du kommer för musiken, hänget eller söker ett sammanhang där du känner att du hör hemma – så är du välkommen. Vi behandlar alla vi möter med värme, nyfikenhet och respekt. Förutom rasister, sexister, funkofober, homofober, generella gubbslem, otrevliga och våldsamma människor – de kan gå och vara någon annanstans.


Pipeline Sundsvalls Musikforum – Sveriges äldsta – världens bästa!

Lokal

Pipeline, Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer