skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stellagalans forum

Eventet är avslutat

Stellagalans forum

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

15 maj 2023 14:30 - 17:30

Beskrivning

Välkommen till Stellagalans Forum

Hur gick det sen? Kvinnors ställning i restaurangbranschen – dåtid, nutid, framtid. 


Under ledning av moderator Per Styregård kommer vår namnkunniga panel att diskutera förhållanden på dagens arbetsplatser och utvecklingen i branschen. Vi kommer samtala om viljan att studera, viljan att göra karriär och hur viktigt jämställdhetsfrågor och arbetsklimat har på våra yrkesval. Vi kommer även få en framtidsspaning av Ingela Stenson på United Minds, en statistisk överblick av Visita samt en historisk tillbakablick från Docent Richard Tellström.

Dag: 15/5 2023

Tid: 14:30-16:45 + mingel slut ca 17:30 

Var: Fotografiska 

Arrangör

Stellagalan är Change Innovators med jämställdhet inom gastronomin som mål. Stellagalan har skapat en plattform för samarbete kring detta. Vi synliggör de mest meriterade och ambitiösa kvinnorna och bygger broar mellan mentorer och unga i branschen.

Genom att lyfta förebilder har vi inspirerat och stärkt nya generationer. Teamet bakom Stellagalan arrangerar förutom den årliga galan ett Forum, samtal i form av till exempel Köksbordspoddar, samt debatter och möten i olika sammanhang.

Lokal

Fotografiska, Stadsgårdshamnen 22, 116 45 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer