skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stellagalans Forum

Eventet är avslutat

Stellagalans Forum

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

21 mar 2022 13:00 - 16:30

Beskrivning

Stellagalans Forum har tema ”Förebilder och Förändringsarbete” och kommer att bl a handla om affärsnyttan med en jämlik organisation samt goda exempel från näringslivet.

Program:
Insläpp sker från kl 12.30.

13:00-13:10 Inledning av moderator Ingela Stenson, omvärldsanalytiker 

13:15-13:45 Meritokrati – en affärsstrategiskt fråga. Sara Jabar, jämlikhetskonsult Allbrightstiftelsen

13:50-14:15 Paneldebatt.

Konsten att rekrytera i flock.
Panelsamtal med Dan Liljekvist, operativ chef region Syd/Väst, Menigo och Binette Seck, representant fån Space academy.

I panelsamtalet kommer deltagarna diskutera vikten av att rekrytera fler kvinnor samtidigt samt ha en plan för inkluderandet i verksamheten.

14:20 – 14:30 Ida Holm, projektledare Werners Gourmetservice – presenterar det egna jämställdhetsarbetet.

14:35-15:25 Atilla Yoldas, journalist och debattör “Från en kille till en annan” 

15:30 Summering och avslut
          Mingel/Nätverksträff

Arrangör

Stellagalan är Change Innovators med jämställdhet inom gastronomin som mål. Stellagalan har skapat en plattform för samarbete kring detta. Vi synliggör de mest meriterade och ambitiösa kvinnorna och bygger broar mellan mentorer och unga i branschen.

Genom att lyfta förebilder har vi inspirerat och stärkt nya generationer. Teamet bakom Stellagalan arrangerar förutom den årliga galan ett Forum, samtal i form av till exempel Köksbordspoddar, samt debatter och möten i olika sammanhang.

Lokal

Space Arena Space Arena, Sergelgatan 2, Entrén ligger på Sergels Torg/Plattan (under Soltorget), 11157 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer