skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

STEGET live@Smedjan

Eventet är avslutat

STEGET live@Smedjan

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

21 sep 2018 21:00 - 23:00

Beskrivning

Smeden och Spindeln startar upp hösten med en grym spelning! Välkomna gamla som nya medlemmar och mingla i Tollereds mysigaste vardagsrum med god mat, god dryck och supergrym musik. Efter att Matilda Sjöström gjorde succé med DET BRINNER på Gretafestivalen 2017 kommer hon nu tillbaka till Tollered och Smedjan med Nils Dahl och den fantastiska popduon STEGET, och med en episk Ebba Grön-cover är Steget tillbaka med eget material.”Du och Jag” heter den nya singeln. Lyssna! https://spoti.fi/2rQLqjj

Det är nu 9 år sedan de bestämde sig för att göra musik ihop. Både Matilda och Nils minns tydligt den där sommarkvällen på Pusterviks uteservering när det blev bestämt. Sen dess har båda genomgått flera livskriser och vi har fått följa med på resan. Steget har nu äntligen gått in i studion igen och lovar fortfarande att ta dig i handen, med lika ärliga och självutlämnande texter nu som då. Du får fortsatt filmiskt och känslosamt pianospel som på senare tiden dragit sig försiktigt mot fler elektroniska inslag. Vad som helst kan hända nu. Alla fönster är öppna.

De nya låtarna handlar om att se sig själv i spegeln, ta med sig sin historia och samtidigt blicka framåt. Det är inte alltid lika lätt som det verkar. Att lyssna på Steget är som att få ta del av brev skrivna i ensamhet för att orden måste ut.

Som en bonus inför det senaste singelsläppet har Steget även tolkat Ebba Gröns klassiker ”Fyktsoda”. De filmade inspelningen i all sin enkelhet i Sonya Studios och bara några timmar efter att live-videon slängdes upp delade självaste Joakim Thåström videon på sin Facebook-sida. Detta var såklart fantastiskt och oerhört mäktigt för Steget då detta är en av deras absoluta favoritlåtar. Lyssna på ”Flyktsoda” här —> https://spoti.fi/2IqxYgm

PLATS
Smedjan i Tollered, Volrath Bergs Väg 12. Dörrarna öppnar kl.19 & då finns möjlighet att mingla med vänner, dricka gott vin och goda öl samt äta en bit mat innan konserten börjar.

BILJETTER
Endast 70 biljetter! Förköp ett krav, obligatorisk medlemskap i kulturföreningen.

MEDLEM I KULTURFÖRENINGEN SMEDEN & SPINDELN
För att uppleva våra kvällsarrangemang krävs att du är medlem i Kulturföreningen Smeden & Spindeln. Alla är välkomna att bli medlemmar, och årsavgiften är 50 kr/år under 2018. Den betalar du in till oss för nytt kulturår och sänder av med ditt namn till Swish: 123 131 41 03 eller Bankgiro: 5017-2063. Alla som vistas i Smedjan under kvällen MÅSTE vara medlemmar. Den som är medlem kan köpa biljett i dörren  - i mån av plats. 

För att uppdatera dig om vad som händer så får du som medlem ett nyhetsbrev av oss. Följ oss gärna på Instagram eller gå med i gruppen på Facebook. Biljetterna till våra arrangemang säljer vi alltid här på billetto.se


Arrangör

I EN RESTAURERAD SMEDJA i den anrika bruksorten Tollered strax norr om Göteborg finner du en kulturell mötesplats där vi erbjuder allt från galleri och museum, till levande musik, teater och föredrag. Varmt välkommen på några av våra arrangemang!

Lokal

Smedjan i Tollered Smedjan i Tollered, Volrath Bergs väg 12, 44850 Tollered

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer