skip to main content

Stefan Sundström o Den Sista Jäntan

Stefan Sundström o Den Sista Jäntan

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

30 jun 2024 18:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Stefan Sundström med band, Den Sista Jäntan (medlemmar från Nationalteatern och Weeping Willows)

Live på Far i Hatten söndag 30/6 20:00.

Vi är så glada och stolta över att kunna presentera denna efterlängtade och efterfrågade konsert på Far i Hatten! Stefan Sundström med sitt fem man och kvinnor starka band, Den Sista Jäntan, bestående av medlemmar från bl.a Nationalteaterns Rockorkester samt Weeping Willows!

Det kommer bjudas på låtar och visor i rockversion från Herr Sundströms gedigna karriär samt en och annan Ebba Grön-dänga! En kväll ni helt enkelt inte får missa!


Biljetter släpps 12/4 Kl 10:00
Se till att säkra din biljett i tid!


Åldersgräns 18 år 
(Från 13 år i målsmans sällskap)

Pris 250kr + förköpsavgifter.

Dörrar 18:00. Konsert 20:00.

Vi serverar våra smarriga vedugnsbakade pizzor och baren kommer vara fylld med ett brett ölutbud, naturviner och egensinniga cocktails.


Så här fint skriver Stefan själv om denna fantastiska kväll på Far i Hattens dansbana:

En ära att få komma till Malmö.
Älskar Folkets Park, älskar att man kan se ett annat land när man går längs havet, älskar att folk säjer hej.
Malmö är som jag minns Stockholm, innan det blev ett slukhål för karriärister.
Så vi tar oss hela vägen ner till Far i Hatten, jag o Sista Jäntan. Sista Jäntan är en grupp män + en kvinna.
Vi spelar rockmusik. Vi gör covers på Ebba Grön,

- ”Vi har inte betalt ett skit. Vi är Stockholms Pärlor.” Vi gör även fartiga versioner av mina gamla visor.
Kom vettja!!

Den här turnen är ett försök att ta tillbaka punken från Donald Trump. När jag var ung gjorde vi trevlig punk. Inte som nu, en punk som pekar ner på folk och kallar dom folkets fiende. Dom nya skitrika, skamlösa punkarna som inte längre skäms för sin groteska rikedom, som hyllar principen om att slicka uppåt och sparka neråt. Den Svarta Pedagogiken.

Vi försöker vända på steken på senaste skivan, vi drömmer utopiska drömmar om att kunna ligga på en myr i Nord-Finland o inte behöva knega så jävla mycket, eftersom vi uppfunnit maskiner som gör jobbet åt oss.
Jag har tvingat hela bandet att läsa yippien Jerry Rubins bok ”Snacka inte bara”. Snart har dom läst allt. Då ska ni få se på fan!

Stefan Sundström: sång
Basse Aronsson: gitarr, sång
Martin Emtenäs: trummor
Ola Nyström: gitarr, sång
Birgitta Henriksson: klaviatur, sång
Nikke Ström: bas

Arrangör

Fröjdas på vår stora och mysiga uteservering alla våra öppna timmar! Många kvällar är det konserter, DJ’s och andra kulturevenemang. Vi har även pingisbord och fotbollsspel.

Lokal

Far i Hatten, Folkets Park, 214 36 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer