Stefan Missios / Scalateatern, Stockholm.

5 maj 2018 20:00 - 23:00

Scalateatern, Wallingatan 32-34, 111 24 Stockholm

Missios kommer till Scalateatern i Stockholm.

Stefan Missios röst är idag tveklöst en av de tydligast och skarpast profilerade på Göteborgs musikscen. Träffsäkert, charmerande och med en oerhörd närvaro har han över lång tid, både solo och i olika konstellationer, visat upp ett genuint artistskap som rör sig över soul, blues och visa.


Alltid på högsta nivå. Och alltid i rörelse.

Stefan var länge en av grundpelarna i Den Stora Vilan. Hans solodebut ”Domaredans” kom 2012 och hyllade uppföljaren ”Mellan Människor” släpptes på Göteborgs-skivbolaget Welfare Sounds & Records tidigt 2017.

"Att lyssna på "Mellan Människor" är som att försvinna ned i en 20-talsinredd jazzklubb och en dimma av cigarrök när ett liveband stilfullt och pricksäkert börjar jamma.". – GAFFA , ★★★★★☆

Sedan i år ingår Stefan som sångare i Nationalteatern som kommer spela Sverige runt hela våren. Han kan även ses från och till i konstellationen Hagatrion som är omåttligt populär i hemstaden.

Direkt efter en lång Nationalteatern turné i vinter och vår tar Stefan med sitt band och gör en rad egna konserter. Då med ny musik i från sin tredje skiva som kommer ut senare i år. Den spelas just nu in i Welfare Sounds studion i Göteborg. Vi ser fram emot stoppet på Scalateatern i Stockholm 5:e Maj.

Facebook: goo.gl/KwKn2C
Spotify: goo.gl/rGRMzc

Biljett

Ej tillgänglig