skip to main content

STEFAN MISSIOS

STEFAN MISSIOS

Från Gratis

Plats

Datum

6 jun 2024 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

**GRATIS INTRÄDE OCH INGEN BILJETT BEHÖVER BOKAS**

Stefan Missios röst är idag tveklöst en av de mest tydliga och skarpast profilerade på Göteborgs musikscen. Sedan förra succéalbumet Och så Gud också släpptes 2019 har hans rykte hållit honom ständigt aktiv. Få har undkommit hans inbjudande och varma scennärvaro, vart han än befunnit sig i landet. Nu är Missios äntligen tillbaka med en första singel till ett album.Missios var med och startade rockkollektivet Den Stora Vilan, som under 2010-talet var ständigt kritikerrosade och aktivt turnerande landet runt. Han har tre soloalbum bakom sig och har byggt en starkt hängiven publik och samarbetat med artister som Hofmästarn, Slowgold, Uran, Arvid Nero, Goat, och flera av medlemmarna i Graveyard.Den som uppskattar hans egna och unika sound – levande, svängigt, souligt och präglat av den svenska visan med skarpa och samhällsskildrande texter – kommer inte att bli besviken. 

https://open.spotify.com/artist/2Tk0xUN6vmp0XxYNcro2bI...

En sorts drömbokning som kommer till Akkurat. Det kommer svänga något otroligt och grabba tag i alla som har hjärta och eventuellt ett glas i handen. �
Möjligen använts detta utryck lite för ofta, men jag måste tillstå: Denna kvällen vill du inte missa.
-----------------------------------
Det är som vanligt fri entre(!) och otroligt trevlig meny.Observera, från och med december 2023 är bordsbokning inte möjligt på livemusikkvällarna.Vi hänvisar våra gäster att komma i god tid på drop-in och då gäller så klart först till kvarn.
Kl 19:00 står bandet på scen

Arrangör

Akkurat öppnade hösten 1995.

Sedan dess har vi hela tiden strävat efter att alltid ligga i framkant vad det gäller utbud av öl och whisky. I kombination med vårt populära kök gör det oss till, vad vi tycker är, ett av de bästa vattenhålen i maltvärlden!

Vårt mål är, och har alltid varit, att stödja små hantverksbryggerier och att arbeta för att utveckla ölkulturen.

Kort och gott - Vi älskar det vi gör och gör det alltid med en stor dos passion.
Vi hoppas att du skall upptäcka det och vilja vara en del av oss och det vi gör.
Räkna dock med att det kan ta några besök innan du hunnit uppleva hela sortimentet.

Lokal

Restaurant Akkurat - Södermalm, Hornsgatan 18, 118 20 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer