skip to main content

Statues + Sweet Teeth + Washing Machina

Statues + Sweet Teeth + Washing Machina

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

8 mar 2024 20:00 - 9 mar 2024 01:00

Beskrivning

Gör dig redo för en oförglömlig musikkväll när Lövley Records stolt presenterar tre av sina mest spännande band.

Statues är en dynamisk powertrio som kanaliserar andan av 90-talets alternativa rock. Deras musik, en fusion av indie-rock och post-punk, tar oss tillbaka till de tidiga dagarna av Hüsker Dü och legendariska skivbolag som SST och Dischord.

Washing Machina är ett spännande nytt indie rock band. Deras ljud, en unik blandning av popmelodier och avantgarde-gitarr, drar inspiration från ikoniska band som Pixies, Sonic Youth och Smashing Pumpkins.

Sweet Teeth är där rå skönhet möter punk infuserad powerpop och 90-tals inspirerad alternativ rock. Föreställ dig en mix av Hüsker Dü, The Flamin’ Groovies, Ramones, Big Star, The Hellacopters och Dinosaur Jr. Sweet Teeth levererar en bittersöt symfoni av catchy, fuzziga låtar som du kommer älska!

Lokal

Landet, LM Ericssons Väg 27, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer