skip to main content

Start/Stop: A\\Void + Möuth • 5/6 • Gamla Enskede Bryggeri

Start/Stop: A\\Void + Möuth • 5/6 • Gamla Enskede Bryggeri

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

5 jun 2024 12:00 - 6 jun 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Band: A\\Void + Möuth
Datum: Onsdag den 5 juni
Insläpp: 19:00 - 01:00
Pris: 150kr 
Live från: 21:00
Plats: Gamla Enskede Bryggeri
Åldersgräns: 18+
DJ: Jens Åker aka Finskt påbrå 

VIKTIGT! Endast förköp gäller! INGA biljettköp på plats!


A\\VOID

A\\VOID är ett instrumentalt kollektiv som grundades i Stockholm i början av pandemin, året 2020. Det numera sexmannabandet, bestående av folk som har lirat i en massa olika Stockholmsband, spelar någon sorts dystopisk cinema rock som har beskrivits som en blandning av Brainbombs och Träd, Gräs & Stenar av vissa, och som “Hawkwind on heroin” av andra.

A\\VOID har delat scenen med Gösts Berlings Saga, Switchblade, Bloody Head, Wyatt E, Domkraft och Ultra Lover bland andra. Med två skivsläpp hittills är nu en tredje skiva på gång. 

https://open.spotify.com/track...

Möuth

Efter drygt 25 år på den alternativa rock-, indie-, och metalscenen på olika håll bildades powertrion Möuth hösten 2023. Genom att kombinera influenser från 70-talshårdrock, alt-rock, psykedelisk rock och doom metal gör Möuth lika direkta som sofistikerade låtar om personlig frigörelse, nihilism och deras frustration över världens tillstånd. Möuths debutalbum ”Global Warning” släpps 2024. Medlemmar från både Ştiu Nu Ştiu och Jeniferever.

Arrangör

Lokal

Gamla Enskede Bryggeri, Bolidenvägen 8, 121 63 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer