Standup på William's!

Åsgränd 5c, 753 10 Uppsala
25 nov 2021 20:00 - 22:00
Superarrangör
Biljetter 249,00 SEK
Biljetter 249,00 SEK

Äntligen kan vi dra igång standupkvällarna på William's igen, med ett pärlband av komiker under hösten som garanterat kommer få er att glömma höstmörkret utanför! Vi kör samma koncept som tidigare där biljettpriset inkluderar en av William's klassiska burgarmenyer och garanterade sittplatser. Showstart 20.00.

Kvällens komiker (fler kan tillkomma):

Tobbe Ström - Rutinerad komiker som har underhållit människor i hela landet på de största klubbarna i Sverige med sin humor. Han rör sig fritt mellan högt och lågt men bjuder alltid på vassa observationer ur vardagen. Tobbe syns regelbundet på Norra Brunn, RAW och andra klubbar runtom Sverige, och är även flerfaldig svensk mästare i ordvitsar.

Elin Almén - 2020 blev hon nominerad till årets Kvinnliga komiker på Svenska stand up galan och 2017 var hon nominerad som årets nykomling. Hon har bla. varit med i TV- program som Släng dig i brunnen (SVT), Stand up utan gränser (Comedy central), Ladies fight (SVT) Confessions (Comedy Central) och hennes och Josefin Soncks egen humorserie #Flickstreck (Viafree). Humorn är snabb, oväntad och rör sig fritt mellan högt och lågt.

John Olsson - Förutom standup är John även musiker (kolla upp honom på Spotify!) och har podcasten Dog idag, där premissen för varje program är att gästen dog samma dag. Hans humor är underfundig och innehåller vardagsobservationer med en liten twist. Dessutom har han standupvärldens coolaste klädstil!

Madeleine Walderhaug - Utbildad inom språk och teater och har kört standup sedan 2012. Idag har hon även podcasten Fy fan vad roligt tillsammans med Erik Rosenberg, om humor i film och på tv. Enligt egen utsago skämtar hon helst om "Längd, jobbet, små ex och toapapper samt Interpol, Norge och Holland" när hon står på scen, så nu vet ni vad ni har att vänta er.

James McKie - Engelsman som bott länge i Sverige och vet exakt vilka skillnader mellan de bägge kulturerna som får svensk publik att vrida sig av skratt. Stark igenkänningsfaktor utlovas.


Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.