Standup på William's!

Åsgränd 5c, 753 10 Uppsala
28 okt 2021 20:00 - 22:00
Superarrangör
Biljetter 249,00 SEK
Biljetter 249,00 SEK

Äntligen kan vi dra igång standupkvällarna på William's igen, med ett pärlband av komiker under hösten som garanterat kommer få er att glömma höstmörkret utanför! Vi kör samma koncept som tidigare där biljettpriset inkluderar en av William's klassiska burgarmenyer och garanterade sittplatser. Showstart 20.00.

Kvällens komiker (fler kan tillkomma):


Simon Garshasebi - Hans sketchserie Laxbralla visas just nu på SVT Play och han är en av författarna till succéfilmen Snälla kriminella som kom ut i våras. Simon uppträder ofta på både Norra Brunn och RAW och har också etablerat sig på sociala medier med sina många träffsäkra humorklipp.

Birgita Klepke - Birgita sadlade om för att bli komiker för bara några år sedan och har snabbt etablerat sig i branschen. Hon har uppträtt runtom i Sverige, nu senast med sin egen soloföreställning "Hur svårt kan det va?". Birgita syns också flitigt på Norra Brunn och Lund Comedy Festival. Hennes humor är lätt att relatera till men har alltid en liten udd som får en att tänka till.

Christoffer Fernis - Vinnaren av Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival 2018 och har även synts på TV i nyproduktionen av Släng dig i brunnen. Christoffer har en mörk, självironisk humor som rymmer både gapskratt och obekväm tystnad.

Ryan Bussell - Amerikanare i frivillig exil i Sverige sedan 15 år tillbaka. Började med standup för 10 år sedan och har hunnit med det mesta, inklusive Norra Brunn, RAW och utsålda turnéföreställningar. Ryan skämtar brett om både svensk och amerikansk kultur och politik på ett sätt som har glimten i ögat men allvar i botten.

Naghmeh Khamoosh - Naghmeh började med standup för bara några år sedan och har verkligen fått en raketkarriär. Två år i rad har hon gått till final i Grand Comedy Slam på Lunds humorfestival, med en andraplats som bästa placering. Hon syns också överallt på Stockholmsscenerna och är en favorit hos många tack vare sin uppriktiga humor och avväpnande självdistans.

Varmt välkomna till William's Pub!Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.