Standup på William's!

Åsgränd 5c, 753 10 Uppsala
30 sep 2021 20:00 - 22:00
Superarrangör
Biljetter 249,00 SEK
Biljetter 249,00 SEK

Äntligen kan vi dra igång standupkvällarna på William's igen, med ett pärlband av komiker under hösten som garanterat kommer få er att glömma höstmörkret utanför! Vi kör samma koncept som tidigare där biljettpriset inkluderar en av William's klassiska burgarmenyer och garanterade sittplatser. Showstart 20.00.

Kvällens komiker (fler kan tillkomma):

Elina du Rietz - Mångsidig komiker och skådespelerska som förutom standup på alla de stora scenerna i Sverige även synts i bland annat Solsidan, Playa del Sol, Mäklarna, Partaj och andra TV-produktioner, liksom en stor roll i filmen Tårtgeneralen. Hon poddar med Bob Hansson i Åldersnojapodden och är känd som karaktären "Nettan" på Instagram.

Lasse Karlsson - En av svensk standups riktiga veteraner som är komiker på heltid sedan 1992 och bland annat varit förkomiker åt Eddie Izzard på Cirkus. Han har också medverkat i mängder av TV-program som Släng dig i Brunnen, Komikerklubben, Taxi 234, Snacka om Nyheter, The Båttom is nådd, Stockholm Live, Babben & Co, Comedy Fight Club m.m.

Eleni Dimitrelou Tångstedt - Eleni är relativt ny inom svensk standup men har raskt etablerat sig som ett namn att räkna med. Hennes humor är vass och fyndig humor med en stor dos självironi och hög igenkänningsfaktor.

Jonathan Rollins - Amerikansk komiker som numera är bosatt i Sverige. Jonathan driver klubben Laugh House i Stockholm och kan ofta höras i podden Alla mina kamrater. Han har även en egen pod, Power Meeting Podcast, och har medverkat ett flertal gånger i TV och radio som politisk kommentator angående samhällssituationen i USA.

Gussy Löwenhielm - Mannen med många ansikten! Vare sig han kör standup, skriver musik, spelar musik eller skriver böcker kännetecknas det av en eftertänksamhet och finurlighet som man inte alltid är beredd på.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.