Eventet är avslutat

Standup på Viiva med Torbjörn Averås Skorup. El Skratto

106,00 SEK

Plats

Datum

10 mar 2020 20:00 - 22:00

Beskrivning

El Skratto bjuder på Standup i Viiva bar den 10 Mars med Torbjörn, mer info här nedan,

''Den värmländske komikern och journalisten Torbjörn Averås Skorup har Sveriges mest vältränade scrolltumme och snittar en mobilskärmtid på fyra timmar om dagen. Hans hjärna är ett enda stort haveri och tänker på saker som ingen varken vill, ska eller behöver tänka på.

I Musikhjälpen 2019 stod det klart att hans sketcher på Instagram nått Sveriges absoluta artistelit eftersom Miriam Bryant tycker att han är "så jävla rolig” och har tittat på alla hans klipp. Weird flex but ok.

Nu har Torbjörn slitit sig från mobilskärmen för att göra humor på scen och han är riktigt glad över att få komma till oss i Göteborg!

Torbjörn mår såklart toppen!''
Support komiker kör ock denna kväll innan Torbjörn
Välkomna!
Boka bord hos Viiva för att säkra plats. 

Förställningen presenteras av ''El Skratto Standup Comedy ''
Elskratto.com

Arrangör

Lokal

Viiva Bar Viiva Bar, Vasaplatsen 1, 411 26 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.