Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Standup på Hannas Comedy Club 28 september 2023 - Säsongspremiär!

Eventet är avslutat

Standup på Hannas Comedy Club 28 september 2023 - Säsongspremiär!

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

28 sep 2023 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Äntligen har vi säsongspremiär! Torsdagen den 28 september är det åter dags för Sveriges kanske mysigaste standupklubb att bjuda på en toppenkväll!

Hannas är klubben där ingen komiker är headline utan alla delar lika på scentid och utrymme. Varje kväll bjuder vi in fyra komiker vi verkligen gillar till Kvarterets fantastiska atmosfär, för att ge publiken briljant underhållning och en riktigt mysig stämning.

På premiären gästas vi av Bella Bascom, Christoffer Fernis, Cecilia Höglund och Gisela Zeime.

Vi tar in 40 gäster per kväll, och det finns cirka 25 sittplatser, så det är först till kvarn. På plats kan du ta del av Vinbarens fantastiska dryckesutbud och det finns även möjlighet att köpa mat.

Showstart: 19:30
Tid: Cirka 1,5 timme inklusive paus
Biljettpris: 200 SEK + avgift

Vi ses på Kvarterets vinbar i Rosendal, Uppsala!

Arrangör

Stand-up på kvarteret Rosendal för oss som gillar bra humor mer än stora namn, i samarbete mellan Hannas Nya Kille och Kvarterets Vinbar. 

Lokal

Kvarterets vinbar, Torgny Segerstedts Allé 89, 75257 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer