Standup På Cirkeln - Premiär

Eventet är avslutat

Standup På Cirkeln - Premiär

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

8 sep 2022 20:00 - 22:00

Beskrivning

Äntligen är det PREMIÄR för Standup på Restaurang Cirkeln. Elinor Svensson och Marcus Thapper är konferencierer och tar hit sina favoritkomiker varannan torsdag. På premiärkvällen kommer ni att få se: 

Carl-Einar Häckner: 
"Behövs knappt någon presentation"-läge va? Slog igenom med standup, trolleri och varieté på 90-talet. Har nu tagit upp standupen igen, och är fruktansvärt rolig. Ni har sett hans shower på SVT och honom lite överallt (kommer ni ihåg när han var med i Björnes Magasin? Otroligt.) 

Ahmed Berhan:
Ahmed är så jävla rolig. Ett av dom första namnen man skriver ner när man ska boka komiker till en standupklubb i Sverige. Ständigt aktuell med SEMST-turnéerna som gör succé år efter år. Ni har sett och hört honom i många sammanhang, såsom Släng Dig i Brunnen och Tankesmedjan. Nu är han aktuell som programledare för SVT:s nya humorsatsning “Invandrare för svenskar”.

Lisa Eriksson:
Ett samtalsämne som komiker har när vi hänger är ofta hur bra Lisa Eriksson är. Har vunnit årets nykomling och Grand Comedy Slam och synts i Släng Dig i Brunnen och allt det - men genuint så är det man vill säga bara att du måste se henne köra. Har en helt egen stil och får oftast mest skratt av alla som kör. 


Insläpp: 19.00
Showstart: 20.00

Lokal

Restaurang Cirkeln och Cirkeln Bakfickan Restaurang Cirkeln och Cirkeln Bakfickan, Sveavägen 41, 111 83 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.