Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Standup på Berget i Filipstad

Eventet är avslutat

Standup på Berget i Filipstad

Från 170,00 SEK

Plats

Datum

24 apr 2019 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Högklassig standup på Filipstads utsiktsberg.

Efter sommarens succé med standup på restaurang Big Hill Lodge drar vi nu igång en ny säsong standup i Filipstad, denna gång inne i själva restaurangen vilket betyder ett väldigt begränsat antal biljetter, först till kvarn!

Entré 170:-
Entré inklusive Big Hills högrevsburgare 335:-
(Halloumiburgare finns som veg. alt.)
Maten serveras kl 18, showstart kl 20.

På scen denna kväll:

Josefin Sonck

Utsedd till årets nykomling på Svenska Standupgalan, uppträtt på landets alla stora scener, anlitad supportkomiker på både Henrik Schyffert och David Batras turnéer.
Ja ni fattar, Josefin är roligt på riktigt!
Ni har sett henne bland annat i SVT:s Släng dig i brunnen och i hennes egna humorserie #Flickstreck på Comedy Central och hört henne i P3:s Humorhimlen. 

Ludde Samuelsson
Ludde äntrade standupscenen redan vid 17 års ålder och räknas idag till en av humorbranschens mest erfarna och yrkesskickliga komiker, med bland mycket annat med egen soloshow och Spotify-album i ryggen.

Robin Berglund
Komikern som gjort succé genom sin regelbundna medverkan i podcasten AMK Morgon samt genom sin egna  podcast Mina Vänner boken. Robins Twitter-konto har hyllats som rikets absolut roligaste. 
Förutom allt detta, en förtjusande personlighet, väldoft dessutom en fantastiskt rolig standupkomiker ni inte vill missa!

Erik Axelson
Kvällens konferencier och klubbens värd.
Östämtingen som bland mycket annat driver framgångssagan Karlstad Comedy

Arrangör

Det är vi som fixar i stort sett allt som är roligt i Värmland.

Lokal

Big Hill Lodge Big Hill Lodge, Storhöjden 1, 68234 Filipstad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer