Standup Med Jesper Rönndahl & Umit Dag

Standup Med Jesper Rönndahl & Umit Dag

Från 255,00 SEK

Plats

Datum

16 nov 2023 19:30 - 20:30

Beskrivning

Jesper Rönndahl är en av Sveriges absolut vassaste och roligaste komiker.

Känd från bl.a på Spåret och som programledare för Svenska nyheter och humor serien DIPS på SVT.
Jesper har turnerat flitigt under åren med sina egna standup shower och i våras kunde vi se honom som en av programledarna för Melodifestivalen tillsammans med Farah Abadi. Nu byter Jesper ut konserthus mot mindre intima klubbgig och kommer till Årsta och kör standup tillsammans med support komiker.
Detta är ett av få standup gig Jesper gör 2023 så var inte sega med att köpa era biljetter! Det här får ni inte missa.

Kvällens support komiker är ingen mindre än Umit Dag.

Umit har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse få de enklaste vardagssituationerna till stor komik.
Han har turnerat med sin föreställning ”Umit Dag Står Upp för Sverige”, släppt bok, medverkat i Karlavagnen i P4, uppträtt på RAW, Norra Brunn m.m. Har ni inte sett honom live - är det verkligen dags!

Spelllängd: ca 60 min utan paus

Produceras av Pulpo Live

Showtime: 19.30.

Arrangör

Pulpo är en Live & Agentur byrå som jobbar med hjärtat på rätt plats. Likt en bläckfisk sträcker vi ut våra armar och jobbar hårt för att uppnå våra mål. På Pulpo står vi på mer än bara en plattform. Vi producerar humorshower och jobbar med några av landets bästa komiker. Vi har även nöjet att få representerar ett gäng härliga profiler inom olika branscher.

Lokal

Mälaren, Hjälmarsvägen 28, 120 53 Årsta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer