Standup Comedy med Babben Larsson!

Eventet är avslutat

Standup Comedy med Babben Larsson!

Biljetter från 225,00 SEK

Plats

Datum

11 sep 2022 16:30 - 18:30

Beskrivning

Standup Comedy med Babben Larsson!


Få personer är så i ropet som Babben är!
Som programledare i Bäst i test syns hon och finns på allas läppar just nu.

Men det är på en ståupp scen hon verkligen kommer till sin rätt. Hon har uppträtt på dom flesta ståupp scenerna i landet och nu äntligen kommer hon ner till västkusten igen.

Kom och upplev en riktig skrattfest med Babben och ett helt gäng med andra komiker.

Med sig denna kvällen har hon ett gäng med nya stjärnor inom standup som uppträder även dom. Alla nya komiker-stjärnor har 3 minuter var innan Babben går på och knyter ihop säcken som bara hon kan.

1 show 16:30 och en till 19:30. Välj vilken som passar dig bäst just denna dag.

Kom och ha kul!
Vi ses!

Arrangör

Kettunen Show sätter upp event inom främst Standup Comedy.

Hilarious Stand-up nere på Kajskjul 8 och Stand-up In my Hood lite överallt.

Lokal

Best Western Tidbloms Hotel Best Western Tidbloms Hotel, Olskroksgatan 23, 416 66 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.