Stand Up Yours på Kafé de Luxe!

Stand Up Yours på Kafé de Luxe!

Biljetter från 175,00 SEK

Plats

Datum

12 maj 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning

Stand Up Yours kommer till Kafé de Luxe under Växjö Pride!


Ståupp-klubben för kvinns & queers startades 2014 för att snickra ihop en scen de själva saknat. Sedan dess har de presenterat landets gulligaste komiker för utsålda hus!


Therese Sandin

Har uppträtt på landets alla stora klubbar, setts på SVT:s Släng dig i brunnen. Driver sedan 2020 agenturen Keep It Queer för att promota queera artister.

Idgie Heather Ljunggren

Queer bibliotekarie, dandy & gaymer med nerdig kärlek till Disney och skräck.

Pelle Helgesson

Ofiltrerad bögness! Poppis med klipp som Pellesnusk på youtube, där han driver med telefonförsäljare.

https://youtube.com/c/PelleSnu...; Det är ingen slump att han vunnit Comedy Central tävlingen "Sveriges roligaste ansikte" och har också varit nominerad till årets nykomling pä Svenska Standupgalan.

Pernilla Hammargren

Började med standup 2006 och har sedan dess uppträtt på klubbar och Pridefestialer i hela landet. Har levererat egna soloshower som Dykes on Sparkbikes & Homo Aloneo, samt arbetat med att driva klubbar och scener som bryter normen i humorvärlden. Grundade prisbelönta Stand Up Yours 2014.

Arrangör

Komiker. Driver humorklubben Stand Up Yours. 

Lokal

Kafé de luxe, 17-19, 352 30 Växjö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.