skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stand Up Yours på Fotografiska Studio Live 1 mars

Eventet är avslutat

Stand Up Yours på Fotografiska Studio Live 1 mars

Från 185,00 SEK

Plats

Datum

1 mar 2019 19:30 - 21:30

Beskrivning

Välkomna på Stand Up Yours sprudlande säsongspremiär på bästa Fotografiskas livescen- Studio Live!

Med oss har vi följande briljanter från humorvärlden:
Johanna Nordström
Elin Almén
Naghmeh Khamoosh

och dragkingen Noah Fence.

Samt stans coolaste DJ-  Pamela Leal Viñals!

Allt under ledning av edra tillgivna klubbdirektörer- Therese Sandin & Pernilla Hammargren.

I biljettpriset ingår även inträde till Fotografiskas utställningar! Plus ett glas vin/ öl eller alkoholfritt.


SUY
Den feministiska humorklubben Stand Up Yours startades 2014 i sann DIY-anda för att skapa en humorscen för kvinnor och HBTQueers. Och inte minst för publiken som längtat efter dem. Sedan dess har de förnyat ståuppscenen och presenterat landets bästa komiker, nya stjärnor och rookies för utsålda hus.

1 mars ser ni: 

Johanna Nordström
Instagramkomikern som levererar sketcher, hörts i humorn i P3, setts i reklamfilmer och nu är åter på standup scenen. Efter ett långt uppehåll från scenen gjorde hon 2018 debut igen och 2019 kan ni se henne ute på de flesta klubbar i landet.

Elin Almén

Förutom komiker även en grym improvisatör och skådespelare. Nominerad till Årets nykomling på Svenska Standupgalan 2018, setts i Släng dig i brunnen/ SVT och sin egna TV- serie #Flickstreck (skapad tillsammans med Josefin Sonck) på Comedy Central.

Naghmeh Khamoosh

Född i Iran, uppväxt i Sverige skämtar gärna om kulturkrockar och sånt som ens mamma inte vill att man skojar om. En ny komiker som på kort tid vunnit mångas skratt på stadens ståuppklubbar med sin varma och jordnära humor.


Noah Fence

Dunk-dunk-dunk, fyra feta guldringar knackar på ditt hjärtas port! Noah Fence är Göteborgs egna (drag) king of testosterone! Smörig som få och med en släng av karibiskt havssalt levererar han det du aldrig visste att du ville ha, och gärna lite till.

DJ Pamela Leal Viñals
Har levererat musik till queerklubbar som DJ sedan mitten av 90-talet då hon var med och sjösatte den legendariske klubben Bitch Girl Club, dåtidens största lesbiska klubb i Skandinavien. Spelar ofta på Moxy, pridefestivaler och gayklubbar i landet.

Therese Sandin

Senaste två åren har hon varit förkomiker åt Johan Glans på hans ”World Tour of the World”. Nu ute på turné med sin egen show ”Tjockis - en superviktig standupshow” och ses i SVT:s ”Släng dig i brunnen”.

Pernilla Hammargren

En av grundarna till Stand Up Yours. Själv gjorde hon standup-debut för 12 år sedan och har de senaste åren varit ute på turné med showen ”Dykes on sparkbikes” och är nu ute med showen ”Homo Aloneo”.

Arrangör

Komiker. Driver humorklubben Stand Up Yours. 

Lokal

Fotografiska Fotografiska, Stadsgårdshamnen 22, 116 45 Stockholm

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer