Stand Up Yours + Klubb Bagis presenterar Rookiekväll

26 okt 2018 20:00 - 21:30

Bagarmossens Folkets Hus, Lillåvägen 44, 128 45 Bagarmossen

För att fira nyinvigningen av Bagarmossen Folkets Hus ställer Stand Up Yours tillsammans med Klubb Bagis till med rookiekväll. Kvällen till ära kommer ni att få se några av svensk standups talangfulla nykomlingar som snart tar världen med storm, några av dem är redan på väldigt god väg. Missa inte denna kväll med en skön mix av olika humorstilar, scenpersonligheter på en och samma scen. Som vanligt leds kvällen av Stand Up Yours klubbdirektörer Pernilla Hammargren och Therese Sandin.

Varför inte inleda er kväll med en middag och ett glas på Centan och efter show går vi till Centan och minglar lite. 

Dörrarna öppnas 19.30, showen startar 20.00, varmt välkomna!

✨✨✨✨✨✨

Medverkande komiker:
Birgita Klepke
Ulrika Campbell
Naghmeh Khamoosh
Idgie Heatherbranch
Sofia Nordin
Eleni Dimitrelou Tångstedt

✨✨✨✨✨✨

Dörrarna öppnas 19.30, showen startar 20.00.
Varmt välkomna! 💖

SUY
Den feministiska humorklubben Stand Up Yours startades 2014 i sann DIY-anda för att skapa en inkluderande och onormig humorscen för kvinnor och HBTQueers. Och inte minst för publiken som längtat efter dem. Sedan dess har de förnyat ståuppscenen och presenterat landets bästa komiker, nya stjärnor och rookies för utsålda hus.

Pernilla Hammargren
Pernilla är en av grundarna till Stand Up Yours. Själv gjorde hon standup-debut för 12 år sedan och har de senaste åren varit ute på turné med showen ”Dykes on sparkbikes” och är nu ute med showen ”Homo Aloneo”.

Therese Sandin
Therese har varit runt på alla landets stora klubbar och har även kört i USA, England och Irland. De senaste två åren har hon varit förkomiker åt Johan Glans på hans ”World Tour of the World”. Nu är hon ute på turné med sin egen föreställning ”Tjockis - en superviktig standupshow”. Hon var även med i ”Släng dig i brunnen” förra hösten och kommer även vara med i säsong 2 kommande höst.

SUY+Klubb Bagis Rookiekväll Ej tillgänglig