Stand Up Yours 9 mars

9 mar 2018 19:30 - 21:30

Scen Kamraterna, Östgötagatan 2, 11625 Stockholm


Stand Up Yours är tillbaka! På ny scen och med nya briljanta gäster och komiker. Billiga biljetter & på fredagar! Den 9 mars ser ni komikerna: ANN WESTIN, LISA ERIKSSON & LINDA THEREZ GERSTENMAYER. Kvällens ”Tio frågor till..." gästas vi av HANNA DORSIN och EMMA MOLIN från Grotesco.

Dörrarna öppnas 19.00, (showstart är 19.30).

Efter sju fantastiska säsonger på Södra Teatern hittar i oss nu på scen Kamraterna, Östgötagatan 2.

Klubbvärdar är: THERESE SANDIN & PERNILLA HAMMARGREN.

Mer om kvällens gäster och komiker:

ANN WESTIN
Undersköterskan som sa upp sig för att jobba med humor och förra året firade 20 år som komiker. Ann har vunnit titeln Årets kvinnliga komiker på Svenska Standup-galan tre (!) gånger. Hon har skrivit en bok, skådespelat på teater och i TV och har åkt land och rike runt med humorshower som ”Jobbit” och ”Sticka ut & passa in”. Vi har försökt få hit Ann i flera säsonger och äntligen händer det!

LISA ERIKSSON
Har skämtat offentligt sedan 2012. Hon vann standuptävlingen Grand Comedy Slam 2017 och har tidigare utsetts till Årets nykomling på Svenska standupgalan med motiveringen ”lågmäld, intelligent, självutlämnande och mycket rolig”.

Kvällens rookie: LINDA TEREZ GERSTENMAYER
Började sin humorbana för ca 2 år sedan. Sen gick allt väldigt fort, hon fick hålla i "Open mic" på Stockholm Comedy Club avslutade sedan 2017 med sitt egna headliner gig.

Och kvällens ”Tio frågor till....” gästas vi av HANNA DORSIN och EMMA MOLIN
från Grotesco. Som originalmedlemmar i Grotesco sedan 2006 har de tagit sig in i svenska folkets hjärtan. Emma Molin skrev det omtalade avsnittet av Grotesco, ”Ladies Night”, som blev en ögonöppnare för många (ffa män) i humorbranschen på hur ojämställd branschen är.


Lokalen har full tillgänglighet för alla.

Stand Up Yours startades 2014 i sann DIY-anda som en motreaktion på en cismansdominerad och exkluderande humorbransch. Sedan dess har klubben även förnyat ståuppscenen med inslag av spoken word, högläsning och talkshow. Men basen är standup och det främst leverad av kvinnor och queers.

Biljett

Stängd