Stand-Up med Måns Möller i Linköping!

Borgmästaregatan 9, 582 23 Linköping
12 dec 2021 19:30 - 20:45
Superarrangör
Biljetter 299,00 SEK
Biljetter 299,00 SEK


Äntligen blir det roligt! Söndagen den 12/12 blir det exklusiv standupshow med Måns Möller på Sagateatern i Linköping. Måns har saknat jublet från publiken - och vi har saknat hans geniala humor.

Nu får du en unik chans att se Måns Möller när han bestämt sig för att besöka de bästa standupklubbarna i Sverige. 

”Det var några år sedan jag var ute på den svenska klubbscenen. De senaste åren har det blivit stora långtradarturnéer i stora konserthus men nu längtar jag tillbaka. Jag längtar efter att träffa publiken igen, längtar efter att vara nervös inför gig o längtar efter att få höra skratten rulla i salongerna. Äntligen dags att ge sig ut på vägarna. Jag har nog aldrig varit mer sugen på att uppträda - hoppas vi ses!” / Måns Möller  Kvällen inleds med Martin Johansson, en rutinerad komiker som med sin vassa humor får publiken att vika sig av skratt. Och som konferencier ser vi briljanta humordrottningen Elin Almen.


Tider: Insläpp 19:00 | Showtime: 19:30


 Våra besökares och medarbetares hälsa och välbefinnande är vår högsta prioritet och vi följer naturligtvis våra myndigheters rekommendationer och regler med anledning av coronaviruset. Tänk på att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer, håll avstånd till andra besökare, tvätta händerna ofta och stanna hemma om du känner dig sjuk.Özz Nûjen uppträder 7 november i Linköping! Klicka här för biljetter

Skene Comedy är en komedi klubb som arrangerar Stand-Up över hela landet!

Kontakt: Info@skenecomedy.se

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.