Stand-Up med Magnus Betnér i Vimmerby!

Traktorgatan 3, 598 30 Vimmerby
25 sep 2021 19:30 - 21:00
Superarrangör
Biljetter 499,00 SEK
Biljetter 499,00 SEK

Denna show är nu utsåld! Tänk på att komma senast 1h innan showtime!🎉💫🥰


Lördagen 25 september blir det exklusiv standupshow med Magnus Betnér hos Björkbacken kök & scen i Vimmerby. Varmt välkomna till en fantastisk kväll fylld med skratt. Mat ingår i biljetten!


Om Magnus Betnér!

Känd från bland annat Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil ger sig nu Magnus Betnér ut på en förlängd turné med föreställningen ”Work In Progress”. Work in Progress är en brittisk företeelse som innebär att komikern jobbar fram nästa stora arenaturné från scen. Detta är andra gången Magnus Betnér turnérar med Work in Progress och förra gången var samtliga föreställningar utsålda.

Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje föreställning skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre så ger det publiken en insikt i hur en föreställning växer fram och tar form.

Vi inleder kvällen med komikern Henrik Nyblom - en av landets roligaste komiker. Känd från podar, instagram och TV!🥳


Tider
Insläpp 18:00 
Senaste ankomsttid:18:30
Showtime: 19:30 


Corona information: 
Våra besökares och medarbetares hälsa och välbefinnande är vår högsta prioritet och vi följer naturligtvis våra myndigheters rekommendationer och regler med anledning av coronaviruset.Tänk på att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer, håll avstånd till andra besökare, tvätta händerna ofta och stanna hemma om du känner dig sjuk. 


Onsdagen 20 oktober blir det skrattfest med Måns Möller på scen! Biljetter hittar ni här! Özz Nûjen uppträder lördagen 6 november i Vimmerby, biljetter hittar ni HÄR! Björkbacken kök och bar satsar ordentligt på humor i Vimmerby och 27 november besöker även Henrik Hjelt Vimmerby! Biljetter hittar ni HÄR! Varmt välkomna till väldigt roliga shower!Skene Comedy är en komedi klubb som arrangerar Stand-Up över hela landet!

Kontakt: Info@skenecomedy.se

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.