skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stand Up med Kristoffer Appelqvist, Viktor Klemming & Matilda Wildmark

Eventet är avslutat

Stand Up med Kristoffer Appelqvist, Viktor Klemming & Matilda Wildmark

Från 345,00 SEK

Plats

Datum

15 nov 2023 18:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

STAND UP - KRISTOFFER APPELQVIST, MATILDA WILDMARK & VIKTOR KLEMMING

Kristoffer Appelquist
Ni har sett honom som programledare för Svenska Nyheter, i Parlamentet, På Spåret, Alla för en, Extra-Extra, Starke Man, Raw, Mitt liv är ett skämt, Hårdvinklat och många andra underhållningsprogram de senaste åren. Han var även en av de fasta deltagarna i ”Bäst i test” på SVT.

Kristoffer har tidigare turnerat med standup-showerna ”Drömmen om Amerika” och ”Kristoffer Appelquist är DÖD”. Hans senaste turné var den helt improviserade föreställningen ”Frågornas Herre” där han lät publiken skriva ner frågor på lappar för att sedan svara på dem efter bästa förmåga på scen.

Matilda Wildmark

Hösten 2018 bestämde jag mig för att ta mina första, stapplande steg på en standupscen. Det visade sig vara helt rätt beslut, jag har aldrig velat släppa taget om standupen sedan dess. Jag har haft nöjet att uppträda på klubbar som RAW Comedy Club, Under Jord och Ståuppklubben, bland andra. På Lund Comedy Festival 2021 framförde jag tillsammans med Hanna Lithner succéföreställningen HAN SKA DÖ och 2022 kom jag på andra plats i festivalens tävling Grand Comedy Slam.

2019 startade jag klubben Standup Ridå, där är jag konferencier en gång i månaden. Jag har också erfarenhet som programledare, både i studio och live inför publik (Frame filmfestival 2020, On Air Göteborg, GreenRoomGBG).

Innan jag hittade till standupscenen höll jag till på lite andra scener. Jag har sjungit, dansat och skådespelat, bland annat på musikdramatiska linjen på Wendelsbergs folkhögskola 2016-2018.


Viktor Klemming
Den siste vinnaren av BungyComedy, sen lades tävlingen ned. Viktor Klemming är fotbollskillen ifrån Bohuslän som har en Youtubekanal med miljontals visningar och tvåhundratusen fans som följer hans sketcher och parodier där. Hans standup började på bästa möjliga sätt när han vann nybörjartävlingen BungyComedy 2016 som bl a Petra Mede, Soran Ismael och Aron Flam också gjort innan honom.

Sedan dess har han uppträtt över hela Sverige på landets främsta standupklubbar, såväl som på skolor och företagsgig samt i TV-programmet Talang.


- Biljettpris: 345kr + serviceavgift

- Tid 18.30

- Plats: Skara Kongress

Boka och säkra er plats redan nu!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*All dryck köps i baren under detta event
*Återköp endast vid inställt evenemang. Avgift från biljettleverantör återbetalas ej.
*Med reservation för förändringar

Arrangör

Lokal

Skara Stadshotell Skara Stadshotell, Järnvägsgatan 5, 532 30 Skara

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer