STAND UP: LUDDE SAMUELSSON ”WORK IN PROGRESS"

2 okt 2020 21:00 - 22:30

Ludde Samuelsson gör succé på Göteborgs och Sveriges ståuppklubbar med tänkvärd och skickligt framförd stand up. "Work in Progress” är en timmes ståuppshow där Ludde testar och arbetar med nytt material. Före Ludde uppträder en supportkomiker.
Skåningen Ludde Samuelsson är en av humorbranschens mest omtyckta och erfarna komiker. Ludde började med stand up som 17-åring och har i snart sagt halva sitt liv turnerat landet runt på ståuppklubbar och med egna soloshower. Förutom stand up har Ludde bland mycket annat skrivit manus till Svenska Nyheter och Robins på SVT.
”Ludde Samuelsson träffar rent direkt” - Göteborgs-Posten

Kvartersscenen 2lång är en teaterscen för underhållning, musik, improvisationsteater och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt! 2lång har även teaterskola och kurser i improvisationsteater.

Kvartersscenen 2Långs åtgärder för att skapa trygga kulturupplevelser i och med covid-19

Under hösten kan vi ha upp till två evenemang under samma kväll. Det blir därför extra viktigt att du som gäst läser vilken till tid du kan komma in till 2Lång och när din föreställning börjar. 
2Lång saknar en foaje, när du kommer till oss kommer du direkt in i salongen där även bar och kök finns. Det finns därför ingen möjlighet att vid senare föreställningar komma in tidigare än föreställningens satta insläppstid. Tid för insläpp står på vår hemsida under respektive evenemang. 

För att undvika trängsel och smittspridning har vi tagit fram dessa åtgärder: 

  • Vi är noga med att handsprit och tvål ska finnas på plats. 
  • I regel har vi numrerade platser där publik väljer plats i samband med biljettköp. 
  • Vi har möblerat om i salongen. Vi har nu bord för två, fyra eller åtta personer. För bord som har fyra eller åtta platser har vi skapat en avgränsning, det betyder att två olika sällskap tryggt kan sitta vid samma bord. Dock går det lika bra för ett helt sällskap att fylla platserna. Under kvällen finns alltid en publikvärd som är till hjälp.
  • Mat och dryck beställs vid borden och via publikens mobiltelefoner. Vi kommer sedan komma ut med era beställningar. 
  • Inget sk “barhäng” är tillåtet och vid toaletterna har vi markerat ut linjer för att minska trängsel vid kö.
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.