skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Stand-up kväll: Malin Appeltofft

Eventet är avslutat

Stand-up kväll: Malin Appeltofft

Från 175,00 SEK

Plats

Datum

13 apr 2024 20:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Malin Appeltofft har ett förflutet som showartist och är utbildad lärare och dramapedagog. Hon är en erfaren komiker och har uppträtt på scener över hela Sverige och för svensktalande publik i Finland, Spanien och New York. Hon har gjort flera egna föreställningar och har uppträtt tidigare i Skellefteå (på Västerbottensteatern) med två av dem, ”Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig” och "Äktenskapet - en show som står ut.”Nu kommer hon tillbaka till Skellefteå och med hennes rappa publiksnack , improvisationer i stunden och träffsäkra skämt om små och stora frågor känner sig alla inbjudna i hennes sällskap.

Med henne på scenen kommer Idha Karlsson, Skellefteåkomiker! 

Idha Karlsson, kvinna och lärare som fortfarande lär känna komikern hon har inom sig.

Showstart: 21.00 - Insläpp 20.30 -

Lokal

Taps& - Skellefteå, Nygatan 57, 931 30 Skellefteå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer